Ole Einar Bjørndalen

 
 
Post cover
Image courtesy of "dagbladet.no"
Totalslakt: - Katastrofalt

Ole Einar Bjørndalen (49) stusset da han så Kina til start på miksstafetten i VM. - Jeg føler med løperne, sier han.


Bjørndalen er svært kritisk til måten det kinesiske landslaget har blitt drevet videre på etter OL på hjemmebane. Inger sommer- eller høsttrening i det hele tatt, og nå er det én trener og én smører som skal ta hånd om dette laget. Verre gikk det for det kinesiske laget.


Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Bjørndalen kritisk til Kina-bildene i VM: – Katastrofalt

De har ikke konkurrert og knapt trent denne sesongen, men onsdag stilte likevel Kina opp i skiskytter-VM. Kineserne stilte lag på blandet stafett og endte ...


– Det er katastrofalt. Jeg føler med løperne og forstår ikke forbundets valg her. Inger sommer- eller høsttrening i det hele tatt og nå er det trenere og smørere som skal ta hånd om dette laget. Det at kineserne stilte til start fikk tidligere Kina-trener Ole Einar Bjørndalen til å reagere. – Etter OL i Beijing trappet det kinesiske forbundet ned satsingen på skiskytterlandslaget, det mer eller mindre forsvant. LES OGSÅ:
show more