Pantera

 
 
Post cover
Image courtesy of "NRK"
Norske band ber Tons of Rock fjerne Pantera etter naziliknande handbevegelse

Fleire europeiske festivalar har allereie kutta metallbandet frå plakaten, men ikkje norske Tons of Rock. – Djupt provoserande, seier Witch Club Satan.


– Dei som kjenner Pantera si historie veit at dette er haldningar bandet aldri har fronta. Heller enn å trekke seg unna, skal dei utnytte scenelyset på Ekebergsletta godt. At dette ikkje blir dyssa ned og fortrengt er viktig. Det er rein ansvarsfråskriving. – Vi kjem til å stå på Tons of Rock i sommar og formidle nokre idear som faktisk er verdt noko i samfunnet og gjere det ekstremt tydeleg kva vi meiner, avsluttar Holt Kleive. – Ein handbevegelse og to ord er nok til å starte ein heil bevegelse.
show more
Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Norske band ber Tons of Rock droppe Pantera: - Dypt provoserende

GOD KVELD NORGE (TV 2): Flere norske band ber festivalen Tons of Rock om å droppe Pantera under årets festival etter rasismeanklager.


Det er en veldig stor ansvarsfraskrivelse, sier medlemmene i Hudkreft. Dette har ført til at flere anklager bandet for å være rasister. Dette skjedde under en hyllestkonsert til det avdøde Pantera-medlemmet Darrel Abbot i 2016.