Real Madrid

 
 
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Real Madrid til finale i klubb-VM med 4-1 over Al Ahly

Real Madrid spiller lørdag om sin femte tittel i klubb-VM i fotball etter å ha slitt seg til 4-1-seier over egyptiske Al Ahly i semifinalen.


Real Madrid vant klubb-VM i 2014, 2016, 2017 og 2018. Vinicius Junior dro opp en kontring fra egen halvdel og spilte innpå til Modric, som slo en fin stikker til Rodrygo. En klarering ble av Al Ahly-spiller Aliou Dieng nikket bakover mot midststopper Mahmoud Metwalli, som ikke greide å få kontroll på ballen.
show more
Post cover
Image courtesy of "Dagsavisen"
Real Madrid til finale i klubb-VM med 4-1 over Al Ahly

Real Madrid spiller lørdag om sin femte tittel i klubb-VM i fotball etter å ha slitt seg til 4-1-seier over egyptiske Al Ahly i semifinalen.


Real Madrid vant klubb-VM i 2014, 2016, 2017 og 2018. Vinicius Junior dro opp en kontring fra egen halvdel og spilte innpå til Modric, som slo en fin stikker til Rodrygo. En klarering ble av Al Ahly-spiller Aliou Dieng nikket bakover mot midststopper Mahmoud Metwalli, som ikke greide å få kontroll på ballen.
show more