Roger Waters

 
 
Post cover
Image courtesy of "dagbladet.no"
- En Putin-apologet og en løgnaktig tyv

Den tidligere Pink Floyd-bassisten Roger Waters slaktes av tidligere band-kollega David Gilmour og Gilmours kone i sosiale medier, etter nye kontroversielle ...


Du er også en Putin-apologet og en løgnaktig tyv, en hykler, en skattesnylter, en mimende, kvinnehatende, syk-av-misunnelse, maktsyk person. I etterkant av dette mener altså Waters at han ble plassert på en drapsliste som «vedlikeholdes av en høyreekstrem ukrainsk organisasjon som inneholder hundretusenvis av fiender av Ukraina». Han gjengir også fra en brevutveksling han har hatt med en ukrainsk tenåring ved navn Alina, som forteller Waters at det ikke er nazister i Ukraina. - Ikke glem at jeg er på en drapsliste som støttes av den ukrainske regjeringen, sa Waters til [Rolling Stone](https://www.rollingstone.com/music/music-news/pink-floyd-david-gilmour-polly-samson-roger-waters-feud-1234675161/) er det tilsynelatende Waters nyeste uttalelser til den tyske avisa Berliner Zeitung som har fått Samson og Gilmour til å se svart. Samson har aldri selv vært medlem av Pink Floyd, men bidro som låtskriver på flere av sangene etter at Waters tok sin avskjed i 1985, og er også gift med gitarist og frontmann David Gilmour.
show more
Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Roger Waters talte til FNs sikkerhetsråd - møtt med ukrainsk sarkasme

Pink Floyd-legenden var invitert av Russland for å tale til FNs sikkerhetsråd. Ukrainas representant lot seg ikke imponere.


– Det er ironisk, om ikke hyklersk, at herr Waters nå prøver å «hvitvaske» en annen invasjon. Roger Waters var invitert av Russland for å snakke om krigen i Ukraina. Feiden med hans tidligere Pink Floyd-kollega David Gilmour har pågått mer eller mindre siden 1985, og denne uken nådde forholdet et bunnivå. Det kler deg bedre enn å belære sikkerhetsrådet. – Fortsett å klimpre på gitaren du, Waters. Men, Russlands invasjon av Ukraina skjedde ikke uprovosert, så jeg fordømmer også provokatørene på sterkest mulig vis.
show more
Post cover
Image courtesy of "Dagsavisen"
Ukraina om Roger Waters’ tale til FN: En brikke i Russlands propaganda

Dette må være trist for fansen, mente Ukrainas FN-ambassadør etter Roger Waters' tale til sikkerhetsrådet. Mens Russland takket den Norgesaktuelle artisten.


– Waters sier han er villig til å spille i Moskva. Han falt ut med bandets gitarist David Gilmour på 1980-tallet, og Gilmour ledet bandet videre. For eksempel for ukrainere, og for eksempel for palestinere. Vi kan lære å samarbeide med våre brødre og søstre og redde våre vakre planet fra ødeleggelse. Waters er de siste dagene blitt fordømt i sosiale medier, og blitt kalt Putin-apologet og antisemitt, etter et intervju i tyske Berliner Zeitung, som Waters selv gjenga på sin hjemmeside. I intervjuet sammenligner han Israel med Nazi-Tyskland. Waters skal i vår på Europa-turne, og spiller i Telenor Arena 11. Waters sa til sikkerhetsrådet at han snakket på vegne av de mange milliardene stemmeløse i verden som ønsker fred. Jeg fordømmer også provokatørene i de sterkest mulige ordelag. Jeg fordømmer den i sterkest mulige ordelag. Den omstridte rocklegenden ba FNs sikkerhetsråd om umiddelbar våpenhvile i Ukraina. Han refererte til Pink Floyds store hit fra albumet «The Wall» (1979): «Another Brick In The Wall», skrevet av Roger Waters.
show more
Post cover
Image courtesy of "Budstikka"
Pink Floyd-legende kanselleres – er velkommen til Fornebu

Konserten med Pink Floyd-ikonet Roger Waters (79) på Telenor Arena har solgt 30.000 billetter og vil gå som planlagt. I Tyskland og Polen har arrangørene ...


For eksempel for ukrainere, og for eksempel for palestinere. Roger Waters far var pasifist og ble drept i kamp mot tyskerne under andre verdenskrig og artisten er kjent for sitt samfunnsengasjement. Showet inneholder 20 klassikere fra Pink Floyd og Roger Waters, inkludert: «Us & Them», «Comfortably Numb», «Wish You Were Here» og «Is This The Live We Really Want». opplyste Waters at svaret hans lød, riktignok med noen flere banneord, blant annet om hva han syntes om Mark Zuckerberg. Britiske Roger Waters holdt en tale i FNs sikkerhetsråd onsdag 8. Til FNs sikkerhetsråd understreket han at menneskerettighetene gjelder for både ukrainere og palestinere. Denne er skrevet av Roger Waters. – Invasjonen av Ukraina var ulovlig. - George Roger Waters er en britisk musiker og låtskriver, mest kjent for å være en del av rockebandet Pink Floyd fra 1965 til 1985. Og: Russlands invasjon av Ukraina var ikke uprovosert. Ikke noe og eller men. Retten til liv og eiendom.
show more
Post cover
Image courtesy of "ABC Nyheter"
Putins brutale krig splitter Pink Floyd

Nå ber russiske myndigheter om hjelp fra Roger Waters. Oppdraget er å overtale FNs sikkerhetsråd til å be om stans i våpenleveransene til Ukraina.


Waters skal også ha terget på seg Gilmour med flere antisemittiske uttalelser. Dette har fått David Gilmour og hans kone, forfatteren Polly Samson, til å se rødt. På Twitter har de kommet med en tirade av karakteristikker. Ikke et ukrainsk flagg, ikke et russisk flagg, ikke et amerikansk flagg, la Waters til, skriver det britiske musikkmagasinet Forslaget går ut på at Waters skal forsøke å overbevise FNs Sikkerhetsråd om at vestlige våpenleveranser til Ukraina bare vil forlenge krigen. Det var en stor tid i livet mitt, en veldig stor sak.
show more
Post cover
Image courtesy of "adressa.no"
Er Pink Floyd-legenden Putins løpegutt eller fredens mann i Ukraina?

Bassist og låtskriver Waters har lenge blitt sett på som forsvarer av Putin og Russland. I et intervju nylig kritiserte han gitarist Gilmour og trommis Nick ...


Onsdag talte Waters til FNs sikkerhetsråd om krigen i Ukraina, på invitasjon fra Russland. Det fikk kona til Gilmour, Polly Samson, til å skrive på Twitter at Waters er en løgner, antisemitt og Putin-forsvarer. Bassist og låtskriver Waters har lenge blitt sett på som forsvarer av Putin og Russland.


Post cover
Image courtesy of "Document"
Russland ber Pink Floyd-legenden Roger Waters om hjelp

Waters angivelige støtte til Russland og Russlands president Vladimir Putin, og tidligere bandkolleger i Pink Floyd sitt samarbeid med den ukrainske musikeren ...


[her](https://www.documentforlag.no/produkt/usikker-vitenskap/) og som ebok [her](https://www.documentforlag.no/produkt/usikker-vitenskap-ebok/)! [Kjøp Jean Raspails roman «De helliges leir» her!](https://www.documentforlag.no/produkt/de-helliges-leir/) Du kan også kjøpe den som e-bok [her](https://www.documentforlag.no/produkt/de-helliges-leir-ebok/). Dette har fått David Gilmour og hans kone, forfatteren Polly Samson, til å se rødt. [Kjøp Susanne Wiesingers bok «Kulturkamp i klasserommet» her!](https://www.documentforlag.no/produkt/kulturkamp-i-klasserommet/) Du kan også kjøpe e-boken [her](https://www.documentforlag.no/produkt/kulturkamp-i-klasserommet-e-bok/). Ikke et ukrainsk flagg, ikke et russisk flagg, ikke et amerikansk flagg, sier Waters til det britiske musikkmagasinet [Kjøp «Mesteren og Margarita» her!](https://www.documentforlag.no/produkt/mesteren-og-margarita-innbundet-utgave/)
show more
Post cover
Image courtesy of "Dagsavisen"
Russland inviterer Roger Waters til Sikkerhetsrådet

Den britiske rocklegenden Roger Waters har skapt storm med sitt forsvar for Putin. Nå vil Russland at Waters skal snakke til FNs sikkerhetsråd.


Han falt ut med bandets gitarist David Gilmour på 1980-tallet, og Gilmour ledet bandet videre. USA og NATOs provokasjoner i februar 2022 var ekstreme, svarer Waters til Berliner Zeitung. I intervjuet sier han blant annet: «Er Putin en større gangster enn Joe Biden og de andre som har styrt amerikansk politikk etter andre verdenskrig? Waters har gjengitt intervjuet De siste dagene har Roger Waters igjen blitt fordømt i sosiale medier, etter et intervju med den tyske avisen Berliner Zeitung publisert 3. I høst avlyste han to konserter i Polen etter at han møtte sterk kritikk i polsk offentlighet for sine synspunkter på Ukraina-krigen.
show more