Ronaldinho

2023 - 2 - 8

Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"

Ronaldinho: – Barcelona signerer sønnen min (Nettavisen)

Den brasilianske fotballegenden Ronaldinho avslørte på spansk radio at hans sønn, João Mendes, vil signere for Barcelona.

Ronaldinho spilte for Barcelona mellom 2003 og 2008. I den katalanske hovedstaden vant han blant annet Champions League (2005/06), La Liga (2005 og 2006) og Ballon d'Or (2005). [Bild.](https://www.bild.de/sport/fussball/fussball-international/fc-barcelona-holt-ronaldinho-sohn-brasilien-superstar-verraet-es-82822946.bild.html)

Ronaldinho: – Barcelona signerer son min (Møre)

Den brasilianske fotballegenda Ronaldinho avslørte på spansk radio at son hans, João Mendes, vil signere for Barcelona. Publisert: 08.02.2023 kl 07:45.

Forseinkingar eller nedetid på digitale utgåver og tenester vert ikkje godskrive. For å få tilgang til vår internetteneste og kunne nytte deg våre tenester, må du akseptere avtalevilkåra. Dette inneber at det ikkje vert gjeve refusjon for betalt inn beløp. Priser for abonnement kan bli justert og nye prisar vil kome fram av nettsidene. Du kan flytte abonnementet til ny fast adresse eller til ferieadresse. Kjøpar kan sjølv, når som helst bestille stopp av abonnementet ved utløp. Abonnementet går ut perioden du har betalt for. Ved oppseiing går abonnementet ut perioden du har betalt for, men vert stoppa etter dette. For å kunne behalde eit studentabonnement må det innan 1. Vilkåra kan endrast utan nærare varsel, men ved større endringar vil du bli bedt om å lese gjennom og akseptere vilkåra på ny. I tillegg vert papiravisa levert til registrert adresse. Det henvises til opphavsrettsloven.

Post cover
Image courtesy of "VG Nå"

Ronaldinhos sønn har signert for Barcelona (VG Nå)

Den brasilianske fotballegenden Ronaldinho spilte 207 kamper for Barcelona. Han scoret 94 mål og hadde 70 målgivende i Barcelona-trøyen. SOM FAR SOM SØNN?

Sønnen João Mendes er en angrepsspiller, i likhet med sin far. – Jeg kan bekrefte at Barcelona har signert João. [Marca.](https://www.marca.com/futbol/barcelona/2023/02/07/63e220d7ca474122738b45e4.html)

Post cover
Image courtesy of "Aftenposten"

Ronaldinhos sønn har signert for Barcelona (Aftenposten)

João Mendes (17) har signert for FC Barcelona. Det bekrefter pappa og klubblegende Ronaldinho (42).

Sønnen João Mendes er en angrepsspiller, i likhet med sin far. – Jeg kan bekrefte at Barcelona har signert João. [Marca.](https://www.marca.com/futbol/barcelona/2023/02/07/63e220d7ca474122738b45e4.html)

Explore the last week