Tom Cruise

 
 
Post cover
Image courtesy of "trdby.adressa.no"
Tom Cruise skal filme i Norge igjen

Den amerikanske filmstjernen Tom Cruise kommer tilbake til Norge for å spille inn deler av en ny «Mission: Impossible»-film.


– Det er positivt at «MIssion: Impossible» har lyst til å bruke de spektakulære omgivelsene på Svalbard som kulisse. De amerikanske produsentene av filmen hadde håpet å få støtte fra NFI på 68 millioner kroner til å spille inn på Svalbard. Kulturdepartementet mente dette ville være i strid med svalbardmiljøloven.
show more
Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Tom Cruise tilbake til Norge for ny filminnspilling

De amerikanske produsentene av filmen hadde håpet å få støtte fra NFI på 68 millioner kroner til å spille inn på Svalbard. Oppdraget skulle imidlertid vise seg ...


Post cover
Image courtesy of "Framtida"
Tom Cruise skal filme i Noreg igjen

Tom Cruise finn dei mest spektakulære plasseringane, og vi kjenner til at den filmen delvis skal spelast inn på Svalbard, seier seksjonsleiar Dag Asbjørnsen ...


– Det er positivt at «Mission: Impossible» har lyst til å bruke dei spektakulære omgivnadene på Svalbard som kulisse. Dei amerikanske produsentane av filmen hadde håpa å få støtte frå NFI på 68 millionar kroner til å spele inn på Svalbard. – Tom Cruise finn dei mest spektakulære plasseringane, og vi kjenner til at den filmen delvis skal spelast inn på Svalbard, seier seksjonsleiar Dag Asbjørnsen i Norsk filminstitutt (NFI) til
show more
Post cover
Image courtesy of "trdby.adressa.no"
Tom Cruise skal filme i Norge igjen

Den amerikanske filmstjernen Tom Cruise kommer tilbake til Norge for å spille inn deler av en ny «Mission: Impossible»-film.


– Det er positivt at «MIssion: Impossible» har lyst til å bruke de spektakulære omgivelsene på Svalbard som kulisse. De amerikanske produsentene av filmen hadde håpet å få støtte fra NFI på 68 millioner kroner til å spille inn på Svalbard. Kulturdepartementet mente dette ville være i strid med svalbardmiljøloven.
show more
Post cover
Image courtesy of "Lyd & Bilde"
Tom Cruise' Mission: Impossible skal igjen filme i Norge

Den amerikanske superstjernen skal om noen uker filme Mission: Impossible 8 - på Svalbard!


[Mission: Impossible 8 – Dead Reckoning, del II](https://www.imdb.com/title/tt9603208/?ref_=nm_flmg_unrel_2_act) allikevel skal filmes i Norge, på [arktiske Svalbard](https://www.vogue.com/article/visiting-svalbard-norway-arctic-adventure). Det er positivt at «Mission Impossible» har lyst til å bruke de spektakulære omgivelsene på Svalbard som kulisse. Den gangen filmet Christopher McQuarrie noen helt ville actionscener i det Cruise og Henry Cavill sloss over, på og hengende fra, det spektakulære fjellpartiet [Prekestolen](https://en.wikipedia.org/wiki/Preikestolen). Det viser seg at Cruise er så hypp på vill, vakker og karrig norsk natur at han har klart å overtale Paramount til å ta hele regningen (68 millioner støttekroner de går glipp av). Tom Cruise finner de mest spektakulære beliggenhetene, og vi kjenner til at den filmen delvis skal spilles inn på Svalbard. [uttaler til P4](https://www.p4.no/nyheter/tom-cruise-kommer-tilbake-til-norge/artikkel/894536/): [til P4](https://www.p4.no/nyheter/tom-cruise-kommer-tilbake-til-norge/artikkel/894536/): [Aktuelle tilbud](https://prisguiden.no/tilbud?utm_campaign=export-products-category&utm_source=lydogbilde.no&utm_medium=partner) [Mission: Impossible 6 – Fallout](https://www.lydogbilde.no/film/mission-impossible-6-fallout/). [Mission: Impossible 6 – Fallout](https://www.lydogbilde.no/film/mission-impossible-6-fallout/)Den tilnærmet perfekte actionfilm! [Mission: Impossible 7 – Dead Reckoning, del I](https://www.imdb.com/title/tt9603212/?ref_=nm_flmg_unrel_1_act). [Stjernemannen!](https://www.lydogbilde.no/nyheter/film-tv/tom-cruise-skal-vandre-blant-stjernene/)Den amerikanske superstjernen skal endelig "få sin plass" i himmelen!
show more
Post cover
Image courtesy of "Aftenbladet.no"
Kommentar: Løftet var færre cruisebåter. Vi kan ende opp med flere

KOMMENTAR: Hva med å redusere antall cruiseturister fra 9000 om dagen til ... 9000 om dagen? Cruiseskipet MS «Iona» på besøk i Stavanger i 2022.


Skal vi styre etter «det remmer og tøy kan tåle»-prinsippet? «Tourists, go home» og «Tourists, you terrorists!» har blitt slagord i Barcelona, i Venezia og på Mallorca, steder som blir fullstendig kjørt i senk av turister. I bunn ligger et forslag fra Stavangerregionen Havn IKS og administrasjonen i kommunen og en «tålegrenseanalyse». Jobber du med Se, natur!-turisme i Lysefjorden, med lysdrypping på Byrkjedalstunet eller i Preikestol-bransjen er dette alle tiders mulighet til å få lønn. Er dette en Tom Cruise-film, eller er det bærekraftig cruise-politikk? Vi vil ha det stille og rolig, vi trenger ikke pengene. Cruise-diskusjonen i Stavanger er en tautrekking mellom ulemper og fordeler. De fleste kommer på sommeren, men et slikt vedtak vil jo være akkurat motsatt av det Kari Nessa Nordtun sine ville ha. Hvis folk fra Moi eller Tonstad er sugne på en tur, skaff en flytende, tungoljedrevet all inclusive-fornøyelsespark og rydd Vågen! På et tidspunkt ble vi stående og se ut over hustakene, ned i Bergsmauet, i retning Hotel Victoria. Folk vekter dem ulikt og er sterkt uenige om hvilken ende av tauet vi skal trekke i. Før jeg fikk lurt den svært kjøttglade Herr Amerikaner inn for å spise 15 gratinerte sardiner («yes, yes, we eat this all the time»), ruslet vi gjennom Gamle Stavanger.
show more
Image courtesy of "High North News"
Tom Cruise skal spille inn Mission: Impossible på Svalbard | High ...

I desember ble det klart at filmselskapet Paramount ikke får støttemidler på 68 millioner kroner gjennom filminsentivordningen for å filme på Svalbard. Avslaget ...


– Det er positivt at Mission: Impossible har lyst til å bruke de spektakulære omgivelsene på Svalbard som kulisse. Avslaget ble begrunnet med hensynet til natur og miljø. Nå tar Paramount hele regningen selv.