Kristin Holte

 
 
Post cover
Image courtesy of "kk.no"
-Alt ble veldig mørkt. Jeg hadde ikke lyst til å gjøre noe som helst

Kristin er Norges fremste CrossFit-utøver, og ble kåret til Second Fittest Woman on Earth i CrossFit Games i 2019. I 2021 nådde hun målet sitt, ...


Jeg fikk endelig kjenne på treningsgleden og det å pushe seg selv igjen. - Mental trening handler om å trene hodet på samme måte som man trener kroppen. Kristin hadde vært plaget med skader i så mange år at hun nå hadde utviklet en stor frykt for dagen det skulle skje igjen. Mange av konkurrentene mine har jeg hatt som forbilder siden jeg var liten. Da jeg startet med CrossFit var jeg kjemperedd for skader. - For hvert år som gikk mistet jeg mer og mer motet. Jeg hadde egentlig ikke lyst til å gjøre noe som helst. - Da måtte jeg innse at dette er ikke for meg. Jeg har alltid vært pliktoppfyllende så hun trengte sjelden å pirke på meg. - Farmor er jo litt skummel også, fordi hun sier det hun mener. I oppveksten var Kristin sjenert, og ikke nødvendigvis den som tok mest plass. Det at Kristin skulle bli glad i idrett, kom ikke som noe sjokk.
show more