Marcus Kleveland

 
 
Post cover
Image courtesy of "Red Bull"
Borte bra, men Dombås best - en prat med Marcus Kleveland

Marcus Kleveland lever for å flytte grensene i snowboard. Som 13 år landet han sin første trippelcork, ni år og 13 X Games-medaljer senere er han i sitt ...


– Det hender faktisk at jeg glemmer å ta med ørepropper i bakken, og da er det en sorg å være i bakken altså. Med musikk på øret har Marcus vunnet det meste av big air, slopestyle og knuckle huck-konkurranser – og så lenge kroppen tillater det planlegger han å fortsette sånn. Han innrømmer at han ikke har prøvd seg uten bindinger, men er ganske sikker på at det funker rimelig dårlig. – I en tid hvor alle har mulighet til å kjøre airbags må man prøve å tenke litt utenfor boksen og ikke bare gjøre det samme som alle andre. I LAAX Open gjorde jeg en "nosebutter 14" og en "nollie 1080" som fikk bra score av dommerne. Mange ting er som de alltid har vært, men spesielt en ting har endret seg – både med snowboarderen og han som person.
show more