Marion Ravn

2023 - 2 - 10

Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"

Marion Ravn deler gladnyhet: – Har møtt en helt fantastisk fyr (Nettavisen)

Artist Marion Ravn (38), som for tiden er aktuell med albumet «Ti ville hester», er gjest i fredagens «Lindmo» for å snakke om musikken og kjærligheten.

Sammen med stylist Jan Thomas (56) og programleder og komiker Nikolay Ramm (34) har hun de siste to årene sittet i «detektivpanelet» som jobber med å finne ut hvem som skjuler seg bak maskene. [«Maskorama»](https://www.nettavisen.no/livsstil/millionsuksess-for-maskorama/s/5-95-768254). Artist Marion Ravn (38), som for tiden er aktuell med albumet «Ti ville hester», er gjest i fredagens «Lindmo» for å snakke om musikken og kjærligheten.

Marion Ravn røper samboer (Dagbladet.no)

Fredag gjester artisten «Lindmo», og der letter hun på sløret om sitt eget kjærlighetsliv.

Jeg hadde store planer om å kose meg hele sommeren, så jeg ble litt skuffa da det var så bra, fleiper 38-åringen. Dette er hennes andre album på norsk, etter hun i mange år har jobbet mot en internasjonal karriere i 20 år. - Det var faktisk første og eneste Tinder-date.

Anmeldelse: Marion Ravn: «Ti ville hester» Som en Cupido-novelle (Dagbladet.no)

Går rett på sak i sitt andre album på norsk.

«Jeg savner han du ikke var», synger hun i et annet av albumets høydepunkter, myke «Han du ikke var». «Ti ville hester» er, som forgjengeren, et ujevnt album som spriker i for mange retninger. «Jeg leser oss to som en åpen bok, og slutten den er ganske så fin», synger hun forsonende i avsluttende «Virvelvind». Hun hyller til og med hverdagen i albumhøydepeunktet «En vanlig dag»: «Gi meg en dag til av det her». Siden eksen visstnok ikke er en artist, kan vi ikke forvente et «motalbum» heller. Marion uttaler at hun nå er på et godt sted i livet, noe som kommer til uttrykk i åpningen «Danse».

Marion Ravn røper samboer (Seoghør.no)

Fredag gjester artisten «Lindmo», og der letter hun på sløret om sitt eget kjærlighetsliv.

Jeg hadde store planer om å kose meg hele sommeren, så jeg ble litt skuffet da det var så bra, fleiper 38-åringen. - Det var faktisk første og eneste Tinder-date. Dette er hennes andre album på norsk, etter hun i mange år har jobbet mot en internasjonal karriere i 20 år.

Post cover
Image courtesy of "Newsner"

Marion Ravn deler fantastisk kjærlighetsbeskjed - åpner opp om ... (Newsner)

Et av de virkelig gjeve samarbeidene Marion tok del i var sammen med den store artisten Meat Loaf. Hun ble hans duettpartner i låten «It's All Coming Back To Me ...

Et av de virkelig gjeve samarbeidene Marion tok del i var sammen med den store artisten Meat Loaf. De to venninnene bestemte seg etterhvert for å gå hver til sitt, og duoen ble oppløst i 2002. Hun er for tiden aktuell med nytt studioalbum, «Ti ville hester», og skal gjeste «Lindmo» fredag.

Post cover
Image courtesy of "VG Nå"

Marion Ravn: Fant raskt ny kjæreste etter brudd (VG Nå)

Marion Ravn (38) fikk match på første Tinder-date. Det førte frem til hennes gladeste plate hittil i karrieren.

Og jeg har alltid ønsket å skrive sanger når jeg har det bra, for det har alltid vært motsatt. Jeg begynte å skrive sanger våren 2020, så «Ti ville hester» er halvparten samlivsbrudd og halvparten det stikk motsatte. Akkurat nå skal jeg fokusere på platen, turneen og festivaler i sommer. – Det ble den eneste og første daten. Men akkurat nå var det vanskelig å bare si at alt er bra - hør på plata mi for mer - uten å si noe mer, forteller Marion Ravn til VG. – Han har rett og slett fått meg til å skrive glade sanger.

Post cover
Image courtesy of "Dagens Næringsliv"

Årets fineste norske plate (Dagens Næringsliv)

Det er rart med Marion Ravn. Hun er både veletablert musikk-kjendis og musikalsk sliter, plassert akkurat utenfor den største popkarusellen – der så mange andre ...

Post cover
Image courtesy of "Tønsberg Blad"

Marion Ravn feiret albumslipp: – Måtte selvfølgelig være hjemme i ... (Tønsberg Blad)

Praten satt løst og stemningen var på topp da over 200 mennesker samlet seg for å nyte live musikk på Stasjonen.

Tønsbergs Blad er en del av Amedia, og vi er ansvarlig for dine data. Praten satt løst og stemningen var på topp da over 200 mennesker samlet seg for å nyte live musikk på Stasjonen.

Post cover
Image courtesy of "Halden Arbeiderblad"

(+) Popstjerna har store relasjoner til Halden: – Jeg har blitt glad i ... (Halden Arbeiderblad)

Marion Ravn er i gang med ny turne, og hennes tredje konsert var på Brygga kultursal her i Halden. En by som den norske popstjerna har flere relasjoner til ...

Halden Arbeiderblad er en del av Amedia, og vi er ansvarlig for dine data. [

Explore the last week