Martin Ødegaard

 
 
Post cover
Image courtesy of "Aftenposten"
Åpenhjertig Ødegaard om egen karriere: – Kanskje jeg var naiv

Fra ungdomshysteri til nøkkelrolle hos Premier League-lederen: Martin Ødegaard (24) lukker øynene og mener «lille Martin» ville dødd for å ha det slik han ...


– Jeg lukker øynene og jeg tenker på meg selv som liten gutt på kunstgressbanen i Drammen. Og det beste er fortsatt i vente. Jeg var mer redd for å gjøre feil enn å faktisk spille mitt spill, og spillet mitt handlet om å utgjøre en forskjell og spille den vanskelige pasningen. Jeg begynte å spille litt for trygt en stund. Det er rart å si, men det føltes normalt på den tiden. – Folk har alltid lurt på hvordan det var å vokse opp som tenåring i Norge med den vanvittige «hypen».
show more
Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Ødegaard: - Jeg ville dødd for det

Ødegaard sier videre at han som liten hadde et spesielt bånd til Arsenal, da han ofte så deres kamper og spilte med klubben på spillet FIFA. I samme innlegg er ...


– Vi er i tittelkampen nå, men det er en lang vei å gå. – Det jeg vil si da, det er om noen fortsatt ikke helt tror på dette laget, så kan de høre på meg. Det er klisjé, men vi hver kamp og treningsøkt som de kommer. – Folk har alltid lurt på hvordan det var å vokse opp som tenåring i Norge med den vanvittige «hypen». Jeg har ikke fått den stabiliteten. Jeg hadde dødd for det, sier Ødegaard,
show more
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Ødegaard om bildene som gikk verden rundt: – Hvorfor var det ingen som sa noe?

Det var vinteren 2015 at Martin Ødegaard ble Real Madrid-spiller etter måneder med spekulasjoner rundt hvor han skulle spille. Midtbanespilleren hadde tilbud ...


Under tiden i den spanske klubben ble han lånt ut flere ganger til klubber som Vitesse, Heerenveen og Real Sociedad. – Butragueno introduserer meg og i hodet mitt tenker jeg: Gud, jeg skulle ønske jeg byttet genser. Men så landet vi, vi gikk av flyet og jeg innså at vi skulle dra rett til treningsanlegget for legesjekk og pressekonferanse. – Jeg tenkte at så fort vi kom til hotellet i Madrid, så kunne jeg bytte klær, dusje og gjøre meg klar. Han dro derfor nesten rett fra senga og til flyplassen, uten å få skiftet til penere klær, dusjet eller fikset sveisen. Han forteller videre at Real Madrid sendte et fly tidlig på morgenen for å hente ham til Spania.
show more