Nidaros

 
 
Post cover
Image courtesy of "Nidaros"
Ikke med ned til Marbella

Flere spillere manglet da RBK satte seg på flyet i retning Spania torsdag. Rosenborg satte seg på flyet på Værnes torsdag morgen. Destinasjon: Marbella. Der ...


Da troppen gikk om bord på flyet torsdag, var det uten flere spillere. Det skal vi få undersøkt skikkelig, så vi ikke gjør noe dumt. Der skal laget på treningsleir fram til 21.


Post cover
Image courtesy of "Nordre"
Aps sentralstyre vil flytte makta hos utanbys medlemmer i Nidaros

I dag er det slik at det laget ein er medlem i, får representasjon til årsmøtet i kommunen, fylkeslaget, representantskapet og landsmøtet i Ap.


For å få tilgang til vår internetteneste og kunne nytte deg våre tenester, må du akseptere avtalevilkåra. Kundeinformasjon vert ikkje utlevert til tredjepart. Om avisa blir borte på grunn av forhold utanfor seljar sin kontroll, eller andre leveringsproblem, vil seljar sitt erstatningsansvar avgrense seg oppetter til det kjøpar har betalt for tilsvarande tidsrom. Etter fylte 34 år blir abonnementet endra til eit ordinært abonnement og med ordinær pris automatisk. Du kan flytte abonnementet til ny fast adresse eller til ferieadresse. Kjøpar kan sjølv, når som helst bestille stopp av abonnementet ved utløp. Ved oppseiing går abonnementet ut perioden du har betalt for, men vert stoppa etter dette. Ved kampanjekjøp blir abonnementet endra til eit ordinært abonnement og med ordinær pris automatisk, med mindre oppsigelsen vert mottatt seinast tre dagar før kampanjekoden går ut, eller du kan sjølv seie opp abonnementet på «Min side». Prisar for abonnement kan bli justert og nye prisar vil kome fram av nettsidene. For den enkelte abonnenten vert nye prisar gjeldande frå og med startdato for neste abonnementsperiode. Med abonnementet komplett får du tilgang til alt innhald digitalt (PC, mobil og nettbrett) med E-avis og pluss-sakene. Vilkåra kan endrast utan nærare varsel, men ved større endringar vil du bli bedt om å lese gjennom og akseptere vilkåra på ny.
show more
Post cover
Image courtesy of "Document"
Ap's sentralstyre vil flytte makten hos utenbys medlemmer i Nidaros

Sentralstyret i Ap ønsker å endre reglene slik at utenbys medlemmer i Trond Giskes lokallag ikke skal telle i delegatfordelingen til landsmøtene.


Da må deres medlemskap utløse at de teller i Trøndelag når delegater til Ap’s landsmøte skal velges. – Når ledelsen går inn for dette, får de det som de vil. Det virker nokså åpenbart at den voldsomme oppslutningen lokallaget Nidaros opplever, irriterer ledelsen i Arbeiderpartiet. AUF-lederen mente nemlig at Trond Giske var med på å skade Arbeiderpartiet. Nå vil disse medlemmene bli registrert i kommunen der de er folkeregistrert. Sentralstyret vil fortsatt la folk bestemme hvilket lokallag de ønsker å være medlem i, men at representasjonen etter vårens landsmøte skal knyttes til der du bor, skriver
show more
Post cover
Image courtesy of "Dagsavisen"
Aps sentralstyre vil flytte makten hos utenbys medlemmer i Nidaros

Sentralstyret i Ap går inn for en endring som gjør at utenbys medlemmer i Trond Giskes lokallag ikke skal telle i delegatfordelingen til landsmøtene.


[Jonas Gahr Støres regjeringsprosjekt lukter svidd – og faren er stor for kortslutning](https://www.dagsavisen.no/debatt/kommentar/2023/02/08/regjerer-med-hver-femte-velger-i-ryggen/) ] [Hold deg oppdatert. Trond Giske er kritisk til forslaget, men regner med at det vil få flertall når sentralstyret går inn for det. I dag er det slik at laget man er medlem i får representasjon for medlemmet inn til årsmøtet i kommunen, fylkeslaget, representantskapet og landsmøtet i Ap.
show more
Post cover
Image courtesy of "TV 2"
To tredeler av Giskes medlemmer bor ikke i Trøndelag

Medlemstallene til Trond Giskes Ap-lokallag i Trondheim, Nidaros sosialdemokratiske forum, viser at bare en mindre andel av medlemmene bor i samme by og ...


Der vil Trondheim Ap øke antallet delegater med hele 39 - fra forrige årsmøtes 74 delegater til 113 i år. [En partiavdeling, kommuneparti eller fylkesparti får representasjon i partiet basert på det antall medlemmer som er folkeregistrert i vedkommende kommune eller fylke. Men da gir man opp å være stemmetellende medlem, sier han. – Det kommer til å bli en veldig diskusjon. Grunnlaget for fylkespartienes representativitet på landsmøtet baseres på antall medlemmer som er folkeregistrert i fylket. – Det er de som er bosatt i kommunen som bør ha innvirkning på hvordan Trondheim skal styres, og hva Trondheim Ap skal mene når kommunelaget er representert i fylket og på landsmøtet, sier Linge til TV 2.
show more
Post cover
Image courtesy of "adressa.no"
Det ulmet under overflata på Aps årsmøte

Du leser nå en kommentarartikkel. Den uttrykker skribentens mening. Da Arbeiderpartiets partisekretær Kjersti Stenseng skuet ut over årsmøtet i Trondheim ...


Post cover
Image courtesy of "Adresseavisen"
Giske frykter medlemsflukt etter forslag om å begrense lagets makt

Jeg er redd dette gjør at Ap mister medlemmer, sier Trond Giske. Forslaget fra sentralstyret i partiet vil gi hans folk mindre formell innflytelse.


Post cover
Image courtesy of "Nidaros"
(+) Giske-laget har rent flertall i ledervalget: – De må få lov til å bli hørt

Trond Giske ankom årsmøtet i Trondheim Ap fredag, til en sal hvor de fleste delegatene er medlemmer av hans eget lokallag – Nidaros sosialdemokratiske ...


Nidaros er en del av Amedia, og vi er ansvarlig for dine data. Trond Giske ankom årsmøtet i Trondheim Ap fredag, til en sal hvor de fleste delegatene er medlemmer av hans eget lokallag – Nidaros sosialdemokratiske forum.


Post cover
Image courtesy of "NRK"
Trond Giskes Nidaros Sosialdemokratisk Forum har fått over 200 medlemmer på et døgn

Medlemmene strømmer til Trond Giskes lokallag Nidaros Sosialdemokratisk Forum. På et døgn har de nå fått over 200 nye medlemmer.


– Det er helt greit at delegatene våre er bestemt av hvor mange vi har i Trondheim og Trøndelag. Sentralstyrets formål med endringen er at et kommuneparti eller fylkesparti skal få representasjon på bakgrunn av det antallet medlemmer som er folkeregistrert i vedkommende kommune eller fylke. Etter dette vil det bli tydelig hvor mange som er med eller ikke lenger er med i laget. – Du skal ha innflytelse gjennom lag, kommuneparti og fylkesparti inn til landsmøtet. Det er fordi fristen for å betale medlemskontingent går ut nå i februar. – Det er sinne som gjør at vi har meldt oss inn hos Trond. Dette vil kunne føre til at Nidaros i praksis får mindre innflytelse på landsmøtet. – Det er jo helt fenomenalt. – Mange er utålmodige, og peker på oss. Sinne over høye strømpriser, pensjoner som ikke har kommet. Jeg er overbevist om at svaret er strøm, sa Giske fra talerstolen. De står også i veien for oppslutninga fram mot et viktig kommunevalg, sa Giske.
show more
Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Giske: Jeg vil på Ap-landsmøtet

TRONDHEIM (VG) Trond Giske har blitt overkjørt av ledelsen i Ap og partilaget hans mister makt. Nå forteller han hva han egentlig vil med sitt politiske ...


– I april har jeg vært med i Ap i 40 år. – Det er bare tull. – Jeg er litt skeptisk til at det kalles «min innflytelse», fordi det er vår innflytelse. Hun gjør en kjempejobb og det er godt å se at hun har støtte. – Strømkrisen er kjernen. – De politiske sakene vi har fremmet: Få styring med strømprisen i Norge, slik at prisen bestemmes av vannkraft, ikke tysk gasskraft. Og veksten gjør at Trondheim Ap vil ha et lite flertall på årsmøtet i Trøndelag Ap, som skal velge delegater til landsmøtet i partiet i Oslo i mai. Han avklarer i dag at han ikke vil bli nestleder i Ap, han vil ikke inn i sentralstyret – eller landsstyret. Gunn Elin Høgli har gjort en god jobb, så det er et naturlig opprykk. Og ditt medlemskap teller når trønder-delegatene til landsmøtet i Ap skal velges. Etter vel et år har Nidaros sosialdemokratiske forum fått over 3000 medlemmer og blitt Norges desidert største partilag – ja, sågar større en del fleste fylkeslagene i Ap. Han har studert statsvitenskap i Trondheim og blitt pappa igjen.
show more
Post cover
Image courtesy of "adressa.no"
Den nye Ap-profilen Trude Basso ut mot Giskes strømopprør

Den nye Ap-profilen Trude Basso advarer mot Trond Giskes strømpolitikk. – Et overforenklet syn på en komplisert realitet, sa Basso fra talerstolen.