Olaf Tufte

 
 
Post cover
Image courtesy of "dagbladet.no"
Om kona: - Min største bauta

Idrettsutøveren er godt kjent blant det norske folk for sine enorme idrettsprestasjoner, og angriper enhver konkurranse i programmet med motivasjon og ...


- Men jeg har alltid hatt en fantastisk familie rundt meg - vi er jo en familiebedrift fra minst til eldst, så den som er hjemme gjør det som skal til for at det skal gå rundt. Det hender jeg har lyst til å drite i det og dra hjem, for jeg er veldig hjemmekjær, og da er det gjerne de som ber meg holde ut litt lenger. Sammen har familien gjort gården til sin arbeidsplass, med både korn- og vedproduksjon, eventsenter og bryggeri - for å nevne noe. Det har alltid vært en veldig trygg og god plass, forteller han. Spol fram noen år, og han har tatt over familiegården, og sammen med familien driver de Tufte gård. - Jeg har alltid reist veldig mye.
show more
Post cover
Image courtesy of "Se og Hør"
- Jeg skylder alt

Roer Olaf Tufte (46) er godt kjent blant det norske folk for sine store idrettsprestasjoner. Nå er årene lagt på hylla, men den tidligere idrettsutøveren ...


Videre legger han til at familien alltid støtter han. Jeg skylder alt, sier han om kona. Så jeg har alltid begravd meg i trening, sånn at jeg ikke har orket å tenke, forteller han åpenhjertig til Dagbladet. - Jeg har alltid reist veldig mye. Nå er årene lagt på hylla, men den tidligere idrettsutøveren sitter ikke stille i båten av den grunn. [Dagbladet](https://www.dagbladet.no/kjendis/om-kona-min-storste-bauta/78454957) forteller Tufte at savnet ikke blir noe mindre med tiden, selv om han på grunn av jobben sin er vant til å reise mye.
show more