Isah Hver gang vi møtes

 
 
Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Isah hylles i Hver gang vi møtes - trill terningen på låtene

Samme år fikk Isah sammen med rapperen Dutty Dior gjennombrudd med singelen «Hallo». Låten herjet på VG-lista i 38 uker, med en tredjeplass som beste plassering ...


Videre har rapperen solgt ut flere konserter, og vært på Norges- og Europa-turné med Karpe. Låten herjet på VG-lista i 38 uker, med en tredjeplass som beste plassering. Debuten kom i 2017 da han la ut «E på tur» på SoundCloud. [Hver gang vi møtes](https://www.tv2.no/underholdning/jeg-ringte-mamma-og-sa-jeg-elsker-deg-na-dor-jeg/15436605/) lørdager klokken 20.00 på TV 2 Direkte, og når du vil på [TV 2 Play.](https://play.tv2.no/programmer/underholdning/hver-gang-vi-moetes) [Hver gang vi møtes](https://www.tv2.no/underholdning/hver-gang-vi-m%C3%B8tes/svindlere-prover-a-utnytte-hver-gang-vi-motes-suksessen/15431273/) nærmer seg slutten, og lørdag er det sanger, rapper og låtskriver [Isah (23), hvis egentlige navn er Kaleb Isaac Ghebreiesus](https://www.tv2.no/underholdning/freddy-kalas-og-isah-roper-musikalsk-samarbeid-etter-hver-gang-vi-motes/15383634/), som er siste hedersgjest ut i programmet. [«Alt du vil ha»](https://www.tv2.no/video/underholdning/hver-gang-vi-moetes/isah-tolker-alt-du-vil-ha-saa-overrasker-han-med-en-kjent-gjesteartist/1821799/) og «Hopelessly Hopeless», som i skrivende stund har blitt strømmet henholdsvis fem og én million ganger på Spotify.
show more
Post cover
Image courtesy of "Se og Hør"
- Kom brått på

Det unge stjerneskuddet hadde egentlig tenkt til å gå en annen retning. SESONGAVSLUTNING: Artisten Isah ...


Det var en følelse som jeg ikke kan beskrive, sier Isah til Klikk.no – Jeg sa til meg selv at dette ikke var noe jeg skulle drive med seriøst. 24-åringen legger til at han er på et mye bedre sted nå etter at han tok nødvendige grep for å finne tilbake til seg selv, og er nå klar med neste album som blir lansert allerede i april. Han utdyper dette med at kroppen trolig hadde vært i høygir i en lengre periode - noe som til slutt førte til at rapperen møtte veggen. Fire år etter gjennombruddet, blir Isah fortsatt ansett som en av de store nye stjerneskuddene her til lands, noe deltakelsen i «Hver gang vi møtes» er med på å underbygge. Han og en kompis la ut sanger på internettsiden SoundCloud, og selv om de fikk god respons var Isah fortsatt ikke overbevist om at dette var veien han skulle gå.
show more
Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Dette mener VG-anmelderen om «Hver Gang Vi Møtes»-artistene

Lørdag er det Kaleb Isaac «Isah» Ghebreiesus som hylles i «Hver gang vi møtes». VGs anmelder mener at flere av låtene hans er en hard nøtt å knekke for ...


På kort tid vant han både Årets nykommer og Årets låt med Dutty Dior under P3 Gull, samt Spellemannprisen i 2019 i klassen Urban og Årets gjennombrudd. Kaleb Isaac «Isah» Ghebreiesus særegne tilnærming til popformatet lener seg tungt mot vektløs vokalakrobatikk svøpt i klanger og filtre, og det er lett å høre for seg at låtene hans vil bli en hard nøtt å knekke for enkelte av kollegene, skriver vår anmelder. - Det er lett å høre for seg at låtene hans vil bli en hard nøtt å knekke for enkelte av kollegene, konkluderte Asp med innledningsvis.
show more