Man City vs Aston Villa

 
 
Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Haaland fikk behandling - byttet ut i pausen i City-seier

Manchester City - Aston Villa 3-0 (kampen pågår). Manchester City fikk en drømmestart på kampen mot Aston Villa søndag kveld. Rodri stanget en corner fra ...


– Haaland kjenner det kanskje i låret. Nordmannen var i bevegelse på banen etter smellen han fikk. På onsdag er det Arsenal som venter, og det blir en av sesongens aller viktigste og største kamper for Guardiola sine menn, sier TV 2s fotballekspert Jesper Mathisen til TV 2. Han tok løp inn i områder som gjorde at andre fikk de rommene vi trengte. Manchester City fikk en drømmestart på kampen mot Aston Villa søndag kveld. – Vi vet at Erling har scoret mange mål, men i dag tok han de løpene vi trengte.
show more
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
LIVE: Følg Manchester City mot Aston Villa her

Unai Emery gjør kun én endring, og det er et tvunget bytte da Tyrone Mings ble skadet i forrige match. Inn kommer tidligere Arsenal-stopper Calum Chambers.


[](/shoppingtips/vi-har-testet-harkur-fra-hairlust/x/5-95-895447) [Manchester City-Aston Villa:](https://live.nettavisen.no/match/1/690209/2123693/) Manchester City er nødt til å slå tilbake etter tapet mot Tottenham sist og har muligheten til å spise seg innpå Arsenal etter at de spilte uavgjort i går mot Brentford.
show more