Marte Olsbu

 
 
Post cover
Image courtesy of "ABC Nyheter"
Marte Olsbu Røiseland tok VM-bronse på jaktstarten i Oberhof

Marte Olsbu Røiseland (32) viste seg nok en gang som en solid mesterskapsløper og fosset inn til bronse på jaktstarten i skiskytter-VM.


Hun slet med helsa en lang periode og kom først til start i verdenscupen i januar. Hun åpnet også Oberhof-mesterskapet med gull i blandet stafett. Heldigvis var det lagvenninnen min som ble nummer tre, sa hun. Hun rakk fem individuelle løp i verdenscupen før VM. Dermed ble det full jubel for Froland-løperen to dager etter den sure 4.-plassen på sprinten. – Det er veldig, veldig deilig.
show more
Post cover
Image courtesy of "NRK"
Marte Olsbu Røiseland tok bronsemedalje på jaktstarten etter en tøff sesong

Marte Olsbu Røiseland beskriver treningssesongen som «elendig» og høsten som «håpløs». Etter å ha tatt en «uvirkelig» VM-medalje, avslører hun når alt ...


Det har ikke alltid vært så lett og i dag står hun med medalje i VM. Jeg var redd for sykdom og mamma synes jeg var litt for mye alene. – Jeg var masse syk da jeg var liten. Når du er vekke og det ikke var noe jeg kunne hjelpe henne med, som det har vært tidligere. For det var mamma som var der og fulgte opp da datteren følt at alt buttet: Jeg hadde veldig lyst på en medalje i VM, selv om det ikke så så lyst ut. Jeg var vekke og hun var hjemme alene. – Når du er borte slik på jobb, så kjenner du det ekstra på det i år. Jeg var veldig glad da det gikk veldig bra, sier hun til NRK. Det var så vidt jeg klarte det, men nå er jeg veldig glad. Det var den dagen jeg hadde trent i lang nok tid til at jeg kunne kjøre en test. Det var ikke morsomt å sitte hjemme og se de andre konkurrere i verdenscupen, sier Røiseland.
show more
Post cover
Image courtesy of "Aftenposten"
Røiseland med bronse etter trøblete oppkjøring: - For glad til å grine

OBERHOF (VG) Marte Olsbu Røiseland (32) gikk seg opp til bronse på jaktstarten i VM. Julia Simon (26) vant en vanvittig duell mot Denise Herrmann-Wick (34) ...


Hun ble til slutt nummer 13 på jaktstarten. – Jeg er for glad til å grine. plass på sprinten, og etter fullt hus på begge liggende lå hun på bronseplass. – Etter helvetesilden begynte jeg å trene igjen, men kroppen ville ikke være med på belastningen og jeg måtte ta pauser. OBERHOF (VG) Marte Olsbu Røiseland (32) gikk seg opp til bronse på jaktstarten i VM. Marte Olsbu Røiseland har hatt en kronglete oppkjøring etter at hun pådro seg helvetesild.
show more
Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Røiseland med bronse etter trøblete oppkjøring: - For glad til å grine

OBERHOF (VG) Marte Olsbu Røiseland (32) gikk seg opp til bronse på jaktstarten i VM. Julia Simon (26) vant en vanvittig duell mot Denise Herrmann-Wick (34) ...


Hun ble til slutt nummer 13 på jaktstarten. – Jeg er for glad til å grine. plass på sprinten, og etter fullt hus på begge liggende lå hun på bronseplass. – Etter helvetesilden begynte jeg å trene igjen, men kroppen ville ikke være med på belastningen og jeg måtte ta pauser. OBERHOF (VG) Marte Olsbu Røiseland (32) gikk seg opp til bronse på jaktstarten i VM. Marte Olsbu Røiseland har hatt en kronglete oppkjøring etter at hun pådro seg helvetesild.
show more
Post cover
Image courtesy of "Aftenbladet.no"
Røiseland med bronse etter trøblete oppkjøring: - For glad til å grine

OBERHOF (VG) Marte Olsbu Røiseland (32) gikk seg opp til bronse på jaktstarten i VM. Julia Simon (26) vant en vanvittig duell mot Denise Herrmann-Wick (34) ...


Hun ble til slutt nummer 13 på jaktstarten. – Jeg er for glad til å grine. plass på sprinten, og etter fullt hus på begge liggende lå hun på bronseplass. – Etter helvetesilden begynte jeg å trene igjen, men kroppen ville ikke være med på belastningen og jeg måtte ta pauser. OBERHOF (VG) Marte Olsbu Røiseland (32) gikk seg opp til bronse på jaktstarten i VM. Marte Olsbu Røiseland har hatt en kronglete oppkjøring etter at hun pådro seg helvetesild.
show more
Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Olsbu Røiseland kapret bronsen: - Så ikke lyst ut i høst

Marte Olsbu Røiseland kunne til slutt juble for bronse etter jaktstarten i VM i Oberhof. Franske Julia Simon vant foran tyske Denise Herrmann-Wick.


– Selvfølgelig så det ikke lyst ut i høst og før jul. Olsbu Røiseland ble VM-dronning i 2021 og OL-dronning i fjor. Hun åpnet også Oberhof-mesterskapet med gull i blandet stafett. Hun rakk fem individuelle løp i verdenscupen før VM. Det er masse renn igjen. Det er helt utrolig at det gikk. Dermed ble det full jubel for Froland-løperen to dager etter den sure fjerdeplassen på sprinten. Målet var å slå de tyske, men det ble en bronsemedalje og det smaker utrolig, utrolig godt, smilte hun. – Det betyr masse. Disse tok gull og sølv. Det er veldig, veldig deilig. Det var veldig gøy, sa Olsbu Røiseland til TV 2 etter bronsen.
show more
Post cover
Image courtesy of "Newsner Norsk"
Marte Olsbu Røiselands ektefølte ord etter den tøffe tiden: "Uvirkelig"

Hun vant også verdenscupen 2021/22. Artikkelen fortsetter under bildet. Foto: Terje Bendiksby / NTB. Bronsemedalje betydde alt. Skisesongen er i gang, men for ...


Tusen takk for all hjelp, kjærlighet og støtte som jeg har fått på min vei tilbake. For en reise det har vært, sier Røiseland til «Jeg klarte det! Men kroppen er fortsatt ikke der den skal være, og helsa er tross alt viktigst. – Ja, hvordan føles det? Skisesongen er i gang, men for Røiseland har det vært en tung start på sesongen.
show more
Post cover
Image courtesy of "Frolendingen"
Bronse til Marte

Etter en fjerdeplass på fredagens sprint, ble det pallplass og bronsemedalje på Marte Olsbu Røiseland på søndagens jaktstart i Oberhof.


Du kan når som helst si opp ditt abonnement på Frolendingen AS. Du plikter å holde Frolendingen AS oppdatert om endringer av adresse eller lignende relevant for abonnementsforholdet. Frolendingen AS bruker opplysningene dine for å gjennomføre og administrere avtaleforholdet. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Brukerne blir sjekket opp mot InfoPress-databasen vår, for å se at de er gyldige abonnenter. Vi ber deg ta kontakt med oss for å rette opplysninger som skulle vise seg å ikke være korrekte. Du kan selv endre innstillinger for hvordan informasjonskapsler skal håndteres i din nettleser. Det er bare papiravisa som kan stoppes inntil videre. Informasjonskapsler gjør det mulig å holde rede på slike innstillinger og annet over tid, slik at informasjonen er lettere tilgjengelig ved gjentatte besøk til nettstedet. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto. Melding bør du gi skriftlig. Dette gjøres automatisk uten at brukeren trenger å tenke på det.
show more