Megan Fox

 
 
Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Megan Fox hintet om brudd - nå er profilen slettet

Etter at Megan Fox (36) og Machine Gun Kelly (32) møttes under innspillingen av filmen «Midnight in the Switchgrass» i 2020, har paret skapt utallige ...


Du er så sterk og fortjener det beste», skrev en person. Det var i september 2020 musikeren for første gang fortalte offentligheten at han hadde møtt Fox på filmsett under innspillingen av «Midnight in the Switchgrass». Etter at Megan Fox (36) og Machine Gun Kelly (32) møttes under innspillingen av filmen «Midnight in the Switchgrass» i 2020, har paret skapt utallige overskrifter som har sjokkert verden.
show more
Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Megan Fox slettet bilder og la ut melding: «Du kan merke smaken av uærlighet»

Megan Fox har selv satt i gang en rykteflom et mulig brudd mellom henne og forloveden Machine Gun Kelly.


Og jeg sa dette til ham nesten umiddelbart, fordi jeg følte det sånn med en gang. Da var det liksom bare «Wow», sa den amerikanske rapperen i et [People](https://people.com/movies/megan-fox-hints-at-machine-gun-kelly-breakup/) og [TMZ](https://www.tmz.com/).


Post cover
Image courtesy of "730.no"
Splitter opp? Ser slik ut...

Megan Fox og Machine Gun Kelly ser ut til å ha trøbbel i paradis. Hun siterer Beyonce på Instagram og følger kun Eminem og to andre menn.


På Grammy Awards-showet for nøyaktig en uke siden, så det ut som det var smørblid stemning mellom Megan Fox (født i 86) og Machine Gun Kelly alias MGK alias Colson Baker (født i 90). [Eminem begraver Machine Gun Kelly](https://730.no/eminem-begraver-machine-gun-kelly-pa-killshot/) Megan Fox og Machine Gun Kelly ser ut til å ha trøbbel i paradis.
show more
Post cover
Image courtesy of "Se og Hør"
Deler kryptisk beskjed

Megan Fox (36) og Machine Gun Kelly (32), hvis virkelige navn er Colson Baker, har stått for mange overskrifter helt siden de forlovet seg for ett år siden.


Kelly har en datter fra sitt tidligere forhold med ungdomskjæresten Emma Cannon (33). Du er så sterk og fortjener det beste», skriver en person. Og karma». Vi ante ingenting om smerten vi skulle møte sammen i løpet av en så kort, frenetisk tid», skrev 38-åringen til videosnutten. «I juli 2020 satt vi under dette banyantreet. Flere mener at dette er en bekreftelse på at forholdet mellom Fox og Baker er over.
show more