Superbowl

 
 
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Mahomes vant uforglemmelig quarterbackduell og førte Chiefs til seier i Superbowl

Patrick Mahomes ga Kansas City Chiefs valuta for gigantkontrakten han signerte i 2020 da han førte laget til 38-35 over Philadelphia Eagles i Superbowl.


Mahomes førte laget 70 yards og avsluttet med en pasning til Kadarius Toney, som kunne spasere inn i målsonen. Laget var i posisjon til et trepoengspark på 7-7, men det sendte Butker i stolpen og ut. Etter at Eagles ble nødt til å sparke bort ballen, løp samme Toney den tilbake 65 yards, og Mahomes kunne kaste en ny TD-pasning til Skyy Moore. I neste angrep så Hurts en liten stund ut som han hadde mistet selvtilliten, men så slo han til med ett av sine nesten ustoppelige løp. Tross en ny smell i sin vonde ankel førte han laget til tre nye touchdown og ledelse. Da Rihanna entret scenen for halvtidsshowet (og så ut til å røpe at hun er gravid), hadde han kastet en touchdownpasning og selv løpt inn to touchdown.
show more
Post cover
Image courtesy of "Møre"
Mahomes vann uforgløymeleg quarterbackduell og førte Chiefs til siger i Superbowl

Patrick Mahomes gav Kansas City Chiefs valuta for gigantkontrakten han signerte i 2020 då han førte laget til 38–35 over Philadelphia Eagles i Superbowl.


Kansas City Chiefs-quarterback Patrick Mahomes med Lombardi-trofeet etter sigeren i Superbowl. Mahomes førte laget 70 yards og avslutta med ein pasning til Kadarius Toney, som kunne spasere inn i målsona. Han vann ein ugløymeleg quarterbackduell med Jalen Hurts frå Philadelphia Eagles. Laget var i posisjon til eit trepoengspark på 7-7, men det sende Butker i stolpen og ut. Etter at Eagles vart nøydd til å sparke bort ballen, sprang same Toney den tilbake 65 yards, og Mahomes kunne kaste ein ny TD-pasning til Skyy Moore. Edwards og slo opp ankelskaden han pådrog seg i kvartfinalen. I neste angrep såg Hurts ei lita stund ut som han hadde mista sjølvtilliten, men så slo han til med eitt av sine nesten ustoppelege løp. Trass ein ny smell i den vonde ankelen sin førte han laget til tre nye touchdown og leiing. Då Rihanna entra scena for halvtidsshowet (og såg ut til å røpe at ho er gravid), hadde han kasta ein touchdownpasning og sjølv sprunge inn to touchdown. Eagles hadde ballen nesten 22 av dei 30 minutta og gjekk til pause med ti poengs leiing. Han vart kåra til den mest verdifulle spelaren i finalen. Han ser ut til å vere verd dei 503 millionar dollar (over fem milliardar kroner) Chiefs betaler han i tiårskontrakten.
show more
Post cover
Image courtesy of "Klar Tale"
Kansas City Chiefs vant Superbowl

Patrick Mahomes er quarterback for Kansas City Chiefs. Det er den viktigste posisjonen under en kamp med amerikansk fotball. Quarterbacken tar imot ballen og ...


Patrick Mahomes er quarterback for Kansas City Chiefs. Quarterbacken tar imot ballen og skal kaste den videre. Kampen er finalen av den amerikanske ligaen, som kalles Superbowl.


Post cover
Image courtesy of "Dagsavisen"
Bittersøt Superbowl-seier over storebror for Travis Kelce

For første gang i historien kjempet to brødre om å vinne NFL-finalen i nattens Superbowl. Seieren ble en «bittersøt» opplevelse for den seirende ...


– Det er bittersøtt. Det er én ting å vinne det selv, men det er noe annet å se din beste venn, familien din, vinne det, sa den seirende lillebroren etter oppgjøret. – Det er frustrerende.


Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Mahomes førte Chiefs til seier i Super Bowl

Patrick Mahomes ga Kansas City Chiefs valuta for gigantkontrakten han signerte i 2020 da han førte laget til 38-35 over Philadelphia Eagles i Superbowl.


Mahomes førte laget 70 yards og avsluttet med en pasning til Kavarius Toney, som kunne spasere inn i målsonen. Laget var i posisjon til et trepoengspark på 7-7, men det sendte kicker Harrison Butker i stolpen og ut. Etter at Eagles ble nødt til å sparke bort ballen, løp samme Toney den tilbake 65 yards, og Mahomes kunne kaste en ny TD-pasning til Skyy Moore. I neste angrep så Hurts en liten stund ut som han hadde mistet selvtilliten, men slo han til med ett av sine sterke løp. Tross en ny smell i sin vonde ankel førte han laget til tre nye touchdown og ledelse. Eagles hadde ballen nesten 22 av de 30 minuttene og gikk til pause med ti poengs ledelse.
show more