Austin Majors

2023 - 2 - 13

Austin Majors er død (Dagbladet.no)

Majors har markert seg med sin rolle som Theo Sipowicz i «NYPD Blue». Han skal ha dødd lørdag da han bodde på et boliganlegg for hjemløse i Los Angeles.

Austin var den typen sønn, bror, barnebarn og nevø som gjorde oss stolte og vi vil savne ham dypt for alltid. Majors har markert seg med sin rolle som Theo Sipowicz i «NYPD Blue». - Austins yngre søster, Kali, sier at hennes beste minner med Austin var da de vokste opp på sett sammen, da de jobbet som frivillige på arrangementer med «Kids With a Cause» og da de reiste på backpacking sammen.

Post cover
Image courtesy of "VG Nå"

TMZ: «NYPD BLUE»-stjernen Austin Majors (27) er død (VG Nå)

Majors fikk sitt gjennombrudd som barnestjerne i den populære serien. Søndag døde han, bare 27 år gammel.

Majors fikk sitt gjennombrudd som barneskuespiller i den kjente serien «NYPD Blue»., hvor han spilte rollen som Theo Sipowicz, sønnen til hovedrollen detektiv Andy Sipowicz. – Austin var den typen sønn, bror, barnebarn og nevø som gjorde oss stolte og vi vil savne ham dypt for alltid, sier familien. Majors fikk sitt gjennombrudd som barnestjerne i den populære serien.

Explore the last week