Inderøy

2023 - 2 - 13

52 evakuert etter jordras i Inderøy (NRK)

Politiet fikk melding om skredet rett etter klokka 01.03 natt til mandag. Ved 03-tiden ble det bestemt at 52 personer måtte evakueres fra hjemmene sine.

– Vi følger situasjonen nøye og har satt inn flere forsterkede tiltak på riksvegene som Statens vegvesen har driftsansvaret for. Omkjøring via Hastadsaga og Vudduvegen til fylkesveg 761. Så våkna vi plutselig av at huset vibrerte og vi begynte å spekulere hva det kunne være, sier Eskild Størseth. Vi merka at det regna ute og sånn da. Det var en av de som bor i Kvistabakkan boligfelt på Inderøy som ringte inn og varsla om raset. – Vi la oss til å sove i går i 23-tiden.

Rundt 50 beboere evakuert etter jordras på Inderøy (Dagsavisen)

Et jordras gikk natt til mandag i et boligfelt i Inderøy kommune i Trøndelag. Ingen er skadd, men rundt 50 beboere er evakuert.

– Vi vurderer nå at det ikke er fare for hus og folk, men dersom regnet fortsetter, er det fare for at veien blir vasket ut. Politiet fikk melding om raset rett etter klokka 1 natt til mandag. Det er sendt ut oransje varsel om regn i deler av Trøndelag og oransje farevarsel for flom- og jordskred for deler av Trondheimsfjorden.

Post cover
Image courtesy of "Namdalsavisa"

(+) Jordras ved boligfelt i Inderøy – over 50 personer evakuert (Namdalsavisa)

Over 50 personer er evakuert etter et jordras ved et boligområde i Inderøy. Ingen personer er meldt skadet.

Namdalsavisa er en del av Amedia, og vi er ansvarlig for dine data. Over 50 personer ble i natt evakuert etter et jordras ved et boligområde i Inderøy. Jordras ved boligfelt i Inderøy – over 50 personer evakuert

Post cover
Image courtesy of "Innherred"

Rundt 50 personer evakuert etter jordras i Inderøy (Innherred)

INDERØY (Adresseavisen): I Inderøy har et ras stengt vegen og fører nå til evakuering av et helt boligfelt. Det er oransje farevarsel for ras i store deler ...

Dette skjedde i natt: 52 evakuert etter jordras på Inderøy (Ytringen)

Riktig god morgen, kjære leser! Bortsett fra en seilbåt som hadde slitt seg løs fra fortøyningen i Bindal har det vært rolig i ytterdistriktet.

Du kan deaktivere eller slette informasjonskapsler i din nettleser. Du kan velge å ikke la disse plattformene lagre cookies/informasjonskapsler ved å klikke på linkene til de respektive salgsplattformene nedenfor, eller via www.youronlinechoices.com/nor/. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor. Du kan selv endre innstillinger for hvordan informasjonskapsler skal håndteres i din nettleser. Nedenfor følger en liste over verktøy som benyttes i Polaris Media Sør og partneraviser. ØVRIGE ANNONSESYSTEMER Enkelte andre annonsesystemer har også tilgang til å vise annonser på våre nettsider. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto. Informasjonskapsler gjør det mulig å holde rede på slike innstillinger og annet over tid, slik at informasjonen er lettere tilgjengelig ved gjentatte besøk til nettstedet. Dette gjøres automatisk uten at brukeren trenger å tenke på det.

Jordras på Inderøy – vurderer evakuering (ABC Nyheter)

Et jordras har gått ved et byggefelt i Inderøy kommune i Trøndelag. Ingen er skadd, men det vurderes å evakuere beboere.

– Vi vurderer nå at det ikke er fare for hus og folk, men dersom regnet fortsetter, er det fare for at veien blir vasket ut. Politiet fikk melding om raset rett etter klokka 1 natt til mandag. Det er sendt ut oransje varsel om regn i deler av Trøndelag og oransje farevarsel for flom- og jordskred for deler av Trondheimsfjorden.

Post cover
Image courtesy of "Adresseavisen"

52 personer evakuert etter jordras: – Vann har gravd seg inn under ... (Adresseavisen)

52 personer evakuert etter jordras: – Vann har gravd seg inn under hus ... I Inderøy har et ras stengt veien og fører nå til evakuering av et helt boligfelt. Det ...

Evakuerer 40 bebuarar etter jordras på Inderøy (Møre)

Politiet fekk melding om raset rett etter klokka 1 natt til måndag. Ved 3-tida vart det vedteke å evakuere 40 personar frå bustadene.

Forseinkingar eller nedetid på digitale utgåver og tenester vert ikkje godskrive. For å få tilgang til vår internetteneste og kunne nytte deg våre tenester, må du akseptere avtalevilkåra. Dette inneber at det ikkje vert gjeve refusjon for betalt inn beløp. Priser for abonnement kan bli justert og nye prisar vil kome fram av nettsidene. Du kan flytte abonnementet til ny fast adresse eller til ferieadresse. Kjøpar kan sjølv, når som helst bestille stopp av abonnementet ved utløp. Abonnementet går ut perioden du har betalt for. Ved oppseiing går abonnementet ut perioden du har betalt for, men vert stoppa etter dette. For å kunne behalde eit studentabonnement må det innan 1. Vilkåra kan endrast utan nærare varsel, men ved større endringar vil du bli bedt om å lese gjennom og akseptere vilkåra på ny. I tillegg vert papiravisa levert til registrert adresse. Det henvises til opphavsrettsloven.

50 evakuert etter jordras i Inderøy (NRK)

Raset gikk like ved et bolighus på Kvistadbakken boligfelt, rett utenfor Straumen sentrum. Vegen ved boligfeltet er stengt ved stedet. – Vi vurderer nå at det ...

– Om det ikke stiger ytterligere så berger jeg for vann i kjelleren. – Hullet ble til da det var mørkt. Så våkna vi plutselig av at huset vibrerte og vi begynte å spekulere hva det kunne være, sier Eskild Størseth. – Vi har pumper som står og går mange steder nå. Vi merka at det regna ute og sånn da. – Vi la oss til å sove i går i 23-tiden.

De evakuerte etter jordraset på Inderøy får flytte hjem (Nettavisen)

De rundt 50 beboerne som ble evakuert etter et jordras i et boligfelt i Inderøy kommune i Trøndelag natt til mandag, får returnere til sine boliger.

Rundt 50 beboere ble evakuert – og da var alle de 24 boligene i den aktuelle veien tømt, skriver – Geologene har vurdert stedet som sikkert nok til at de som bor her kan flytte tilbake til boligene sine. Politiet fikk melding om raset rett etter klokka 1 natt til mandag.

Post cover
Image courtesy of "Namdalsavisa"

Jordras i Inderøy i natt - 50 personer evakuert (Namdalsavisa)

God morgen! Regnværet setter sitt preg på ukas første dag, og det har blitt sendt ut flere farevarsler for Namdalen.

Sluttida er satt til 10:40, men dette er usikkert, og kan endres. Det er fare for jord-, sørpe- og flomskred på grunn av mye regn og snøsmelting. 17 Bogan i Nærøysund er det isnedfall. Det er anbefalt å holde seg unna bratte skråninger, bekker og elveløp med stor vannføring. På grunn av høye temperaturer og en del vind, fører det til stor snøsmelting. Det er anbefalt å sjekke vegmeldinger, tilpasse farten og kjøre etter forholdene.

Post cover
Image courtesy of "Nidaros"

(+) Jordras ved boligfelt i Inderøy – over 50 personer ble evakuert (Nidaros)

Over 50 personer ble i natt evakuert etter et jordras ved et boligområde i Inderøy. Like etter klokka 12 ble området frigitt og beboerne fikk flytte hjem.

Like etter klokka 12 ble området frigitt og beboerne fikk flytte hjem. Nidaros er en del av Amedia, og vi er ansvarlig for dine data. Over 50 personer ble i natt evakuert etter et jordras ved et boligområde i Inderøy.

Post cover
Image courtesy of "Namdalsavisa"

(+) Jordras ved boligfelt i Inderøy – over 50 personer ble evakuert (Namdalsavisa)

Over 50 personer ble i natt evakuert etter et jordras ved et boligområde i Inderøy. Like etter klokka 12 ble området frigitt og beboerne fikk flytte hjem.

Like etter klokka 12 ble området frigitt og beboerne fikk flytte hjem. Namdalsavisa er en del av Amedia, og vi er ansvarlig for dine data. Over 50 personer ble i natt evakuert etter et jordras ved et boligområde i Inderøy.

Explore the last week