Mads Hansen

 
 
Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
NRK vil ha «grundig prat» med Sophie Elise etter Instagram-bilde

NRK varsler en «grundig prat» med samarbeidspartner Sophie Elise, etter at influenceren publiserte og kort tid senere slettet et bilde på Instagram.


– Målgruppen er mellom 15 og 30 år, en målgruppe vi sliter med å treffe i NRK. Influencer Emma Ellingsen har 654.000. Skuespiller Herman Flesvig har 666.000. Vi sliter med å nå jenter, sa Rune Lind, redaksjonssjef i NRK Underholdningsavdelingen, til VG i september, på spørsmål om hvem de ønsker å nå med «Sophie & Fetisha». Hansens innlegg ble ifølge ham selv fjernet av Instagram. NRK varsler «en grundig prat» med samarbeidspartner Sophie Elise, etter at influenceren publiserte og kort tid senere slettet et bilde på Instagram.
show more