Michael Keaton

 
 
Post cover
Image courtesy of "Gamereactor Norge"
Michael Keaton tok rollen som Vulture fra John Leguizamo

Format: Cinema · Filmstudio: Columbia Pictures, Marvel Studios · Sjanger: Action/Adventure, Superhelt · Regissør: Jon Watts · Skuespillere: Michael Keaton Robert ...


Vi hadde forhandlet og jeg var i ferd med å spille ham, og de sa at Michael Keaton ville ha den tilbake, og de spurte meg om jeg ville gi den fra meg. Leguizamo forteller at Marvel kastet ham som Vulture i filmen, og at akkurat da ting ble ferdigstilt slo Keaton inn og tok rollen. Jeg sa: 'Vel, ok, antar jeg.' De sa: 'Nei, vi skal jobbe med deg igjen, vi skal ...' Det var det som skjedde der.» Hans skildring av Vulture var hjemsøkende og morsom på samme tid, og det hele kom sammen for å gjøre ham til en gunstig skurk kort tid etter filmens utgivelse. Dette kan imidlertid ikke alltid ha vært tilfelle, som skuespilleren John Leguizamo avslører i et intervju med Dette kom da Keaton opprinnelig var planlagt å spille rollen, men bestemte seg for ikke å ta den, og etterlot Leguizamo åpen for å ta den før Keaton ombestemte seg og tok den likevel.
show more