Nedbør

2023 - 2 - 13

Post cover
Image courtesy of "Nea Radio"

Trønderbanen var stengt mellom Skatval og Åsen: Mye nedbør ... (Nea Radio)

SISTE: Jernbanen åpnet igjen rett etter klokka 12:00. Jernbanelinjen er stengt mellom Skatval og Åsen, melder Bane NOR på sine hjemmesider. ANNONSE. Artikkelen ...

Dette brukes til å kunne forbedre vårt innhold og slettes hvis du sletter din brukerkonto. Denne tekniske informasjonen spares i 180 dager, og er nødvendig for at tjenesten skal fungere og for å ivareta sikkerheten. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Informasjonskapsler for analytisk funksjon brukes for å forbedre nettstedet (som er under stadig utvikling), men disse er ikke kritiske for nettstedets funksjonalitet. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto. Du kan selv endre innstillinger for hvordan informasjonskapsler skal håndteres i din nettleser. Informasjonskapsler gjør det mulig å holde rede på slike innstillinger og annet over tid, slik at informasjonen er lettere tilgjengelig ved gjentatte besøk til nettstedet. Noe teknisk informasjon som IP-adresse og nettleser lagres i webserveren sine logger. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette gjøres automatisk uten at brukeren trenger å tenke på det.

Post cover
Image courtesy of "Adresseavisen"

Nedbør stengte toglinja i flere timer (Adresseavisen)

Siste: Like etter klokka 12 skriver Bane Nor at strekningen mellom Skatval og Åsen er åpnet for trafikk. – Du må fortsatt regne med forsinkelser og ...

Post cover
Image courtesy of "iTromsø"

– Det har aldri kommet så mye nedbør så langt i februar (iTromsø)

Over halvparten av vinterdagene i Tromsø i år har hatt en makstemperatur over null grader. foto. MER VARME, MER REGN: – Vi ligger an til å få en svært varm ...

Aldri kommet så mye nedbør de første 14 dagene av februar i Tromsø (Nye Troms)

Deretter ble det klart at det dreide seg om en sjøbod. Vind, lyn, snø og torden skapte også store problemer for flytrafikken på Langnes lufthavn i Tromsø. Over ...

Hos oss har vi lagret den informasjonen om deg som vi mener er nødvendig for at vi skal få papiravisen frem til deg, gi deg adgang til nettavisen og/eller kundeportalen vår, sende deg nyhetsvarsel på sms eller epost, skreddersy brukervennlig innhold, sende deg faktura, og gi deg aktuelle tilbud fra oss eller våre samarbeidspartnere. Ønsker du ikke å motta nyhetsbrev kan du enkelt melde deg av tjenesten, enten rett i nyhetsbrevet, eller i toppmenyen på nettsiden vår. Dette brukes til å kunne forbedre vårt innhold og slettes hvis du sletter din brukerkonto. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Denne tekniske informasjonen spares i 180 dager, og er nødvendig for at tjenesten skal fungere og for å ivareta sikkerheten. Som abonnent får du også tilgang til e-avisa (papiravisa i elektronisk format). Informasjonskapsler for analytisk funksjon brukes for å forbedre nettstedet (som er under stadig utvikling), men disse er ikke kritiske for nettstedets funksjonalitet. Du kan selv endre innstillinger for hvordan informasjonskapsler skal håndteres i din nettleser. Informasjonskapsler gjør det mulig å holde rede på slike innstillinger og annet over tid, slik at informasjonen er lettere tilgjengelig ved gjentatte besøk til nettstedet. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. • Om avisen uteblir på grunn av streik, lockout eller andre leveringsproblemer, vil vårt erstatningsansvar begrense seg oppad til det abonnenten har betalt for i tilsvarende tidsrom.

Post cover
Image courtesy of "Folkebladet"

– Det har aldri kommet så mye nedbør så langt i februar (Folkebladet)

– Det har aldri kommet så mye nedbør i første halvdel av februar i Tromsø enn det har i år, sier klimavakt Stian Dammann i Meteorologisk institutt til iTromsø.

Explore the last week