Patrick Mahomes

 
 
Post cover
Image courtesy of "Dagsavisen"
Mahomes førte Chiefs til ny Superbowl-seier etter forrykende ...

Det gjorde han i en forrykende quarterbackduell med Jalen Hurts, men det var et trepoengspark åtte sekunder før slutt som avgjorde.


Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Mahomes vant uforglemmelig quarterbackduell og førte Chiefs til seier i Superbowl

Patrick Mahomes ga Kansas City Chiefs valuta for gigantkontrakten han signerte i 2020 da han førte laget til 38-35 over Philadelphia Eagles i Superbowl.


Mahomes førte laget 70 yards og avsluttet med en pasning til Kadarius Toney, som kunne spasere inn i målsonen. Laget var i posisjon til et trepoengspark på 7-7, men det sendte Butker i stolpen og ut. Etter at Eagles ble nødt til å sparke bort ballen, løp samme Toney den tilbake 65 yards, og Mahomes kunne kaste en ny TD-pasning til Skyy Moore. I neste angrep så Hurts en liten stund ut som han hadde mistet selvtilliten, men så slo han til med ett av sine nesten ustoppelige løp. Tross en ny smell i sin vonde ankel førte han laget til tre nye touchdown og ledelse. Da Rihanna entret scenen for halvtidsshowet (og så ut til å røpe at hun er gravid), hadde han kastet en touchdownpasning og selv løpt inn to touchdown.
show more
Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Nære poengrekord – tok sin andre Super Bowl-seier på fire år

GLENDALE/OSLO (VG) (Philadelphia Eagles - Kansas City Chiefs 35–38) Det ble en uhyre spennende Super Bowl da den 57. utgaven av den spektakulære finalen i ...


Med de 70 poengene nærmet det seg poengrekord i Super Bowl - på 75 poeng. Naturligvis med en field goal tatt med i beregningen. Aldri før har en quarterback stått med to «rushing touchdowns» og en touchdown-pasning på de to første kvarterene. Med «field goal» i tillegg utlignet chiefs til 14–14. Like etter ryddet Hurts opp etter seg selv, og spaserte enkelt inn til Eagles’ tredje touchdown til 21–14. Brown med en pasning på 55 yards og Brown kunne innkassere syv nye poeng. – Det er mye stolthet i at han har hatt suksess to ganger, men denne gangen var han enda bedre. Så mistet Hurts ballen for Eagles i neste angrep, noe Chiefs utnyttet maksimalt. Wessel snakker om en potensielt kampavgjørende avgjørelse helt på tampen der Eagles’ ble avblåst for feil i forsvar. Han er en ydmyk gutt og jobber skiten av seg, som trener respekterer man alt han gjør, sa Chiefs-trener Andy Reid, som har trent konkurrenten Eagles i en årrekke tidligere. – Jeg sa til dere. Kansas City Chiefs tok sin andre seier på fire år.
show more
Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Mahomes førte Chiefs til seier i Super Bowl

Patrick Mahomes trosset smertene og ga Kansas City Chiefs valuta for gigantkontrakten han signerte i 2020 da han førte laget til 38-35 over Philadelphia ...


Mahomes førte laget 70 yards og avsluttet med en pasning til Kavarius Toney, som kunne spasere inn i målsonen. Laget var i posisjon til et trepoengspark på 7-7, men det sendte kicker Harrison Butker i stolpen og ut. Etter at Eagles ble nødt til å sparke bort ballen, løp samme Toney den tilbake 65 yards, og Mahomes kunne kaste en ny TD-pasning til Skyy Moore. I neste angrep så Hurts en liten stund ut som han hadde mistet selvtilliten, men slo han til med ett av sine sterke løp. Tross en ny smell i sin vonde ankel førte han laget til tre nye touchdown og ledelse. Eagles hadde ballen nesten 22 av de 30 minuttene og gikk til pause med ti poengs ledelse.
show more