Valentines Day

2023 - 2 - 13

Valentines

Post cover
Image courtesy of "Halden Arbeiderblad"

– Jeg har fått et veldig interessant og flott liv etter jeg møtte henne (Halden Arbeiderblad)

Vi trenger hverandre. Rett og slett. Slik beskriver de sin kjærlighet til hverandre. På selveste valentinsdagen.

Halden Arbeiderblad er en del av Amedia, og vi er ansvarlig for dine data. – Vi trenger hverandre. Slik beskriver de sin kjærlighet til hverandre.

Post cover
Image courtesy of "Laagendalsposten"

– Det er liksom bare meg og Roger (Laagendalsposten)

Roger Haugen (54) og Anita Undrum (37) sitter tett sammen på en kafé i Kongsberg. – Skal vi sette oss tettere, spør Roger spøkefullt mens fotografen knipser ...

Laagendalsposten er en del av Amedia, og vi er ansvarlig for dine data. – Nå er det oss, sier de. – Det er liksom bare meg og Roger

Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"

Du må bruke et «språk» kjæresten din forstår (Nettavisen)

God omsorg for barn er også å ta vare på seg selv og parforholdet. Når foreldrene har det bra sammen gir det overskudd som kommer barna til gode. Psykologen ...

Ved å bli klar over vårt eget og partnerens kjærlighetsspråk, kan vi lære å bli flerspråklige. Hva er ditt/dine kjærlighetsspråk og hva tror du er kjærlighetsspråket til kjæresten din? Du kan gi partneren din fysisk nærhet ved å gi en klem, kysse, ha sex, holde partneren din i hånden eller ligge tett inntil. Vi har alle vårt eget foretrukne kjærlighetsspråk og antar gjerne at partneren vår har den samme måten å vise og oppfatte kjærlighet på. Dette er noe vi gjør som vi vet at partneren setter pris på. Mange trenger å høre at man er ønsket og elsket.

(+) Hektisk Valentines Day i Oppegård da hele sju par ble til ektepar (Oppegård Avis)

Sannsynligvis ble det satt rekord i antall nye giftemål i gamle Oppegård i dag. · Marathon-dag · Ble gift · – Dette var perfekt · Høyt tempo.

Post cover
Image courtesy of "NTB Kommunikasjon"

Vidar Villa slår et slag for alle som er single på Valentine's Day ... (NTB Kommunikasjon)

Låta er skrevet av Vidar og bandet, sammen med Morgan Sulele. Martin Thomassen, Henrik Skaarnæs Olstad og Jonas Thomassen har produsert den. Villa er soleklart ...

Alessandra avsluttet med en bemerkelsesverdig seier i kveld, og skal nå representere Norge i den internasjonale Eurovision-finalen i Liverpool i mai med låten “Queen of Kings”. «Everyday» er skrevet av Emilie selv, som sier at låten handler om den perfekte kjærligheten. I dag ligger låten på #5 på Spotifys topplister, som den høyest plasserte MGP-låten i Norge! Låten ble etterfulgt av «Limits», en sårbar låt om om forholdsbrudd og hjertesorg. Noe magisk, du kan ikke annet enn å gi etter. Samtidig debuterte Emilie som regissør for musikkvideoen, med sin Oscar-nominerte kjæreste Herbert Nordrum i en dansende hovedrolle. Og som lauren sier kan det gjøre like vondt om ikke mer å gjøre det slutt med en god venn. Emilie Nicolas slipper kjærlighetslåten Everyday Hjertet svikter Odin Waage Emelie Hollow Take my love & Please don’t give it away Det er ikke bare vondt å gjøre det slutt med kjæresten, "Best Friend Breakup" er årets første singel fra Lauren Spencer Smiths kommende debut album som kommer til våren. “Best Friend Breakup” er første singelen hvor Lauren sammarbeider med låtskiver og produsent Oak (Nicki Minaj, Demi Lovato, Alessia Cara, Alicia Keys) i tillegg til låtskriver/produsent Sean Douglas (Lizzo, Demi Lovato, Selena Gomez, Sia) og Geena Fontanella som også var med på Lauren’s tidligere hit “Fingers Crossed” + “Flowers” Jessie Ware er tilbake med hennes splitter nye singel "Pearls" og annonserer hennes femte studioalbum "That! Emilie Nicolas serverer etterlengtet musikk med sin nye singel Everyday som slippes fredag 10. Pressemelding Og jeg skjønner ikke helt hvorfor, forteller Vidar om bakgrunnen for låta.

Lunken stemning til Valentines day (Oppegård Avis)

Vårt representative utvalg i 5 på gata har ikke all verdens planer for kjærlighetsdagen.

Jeg synes det er dumt at det stort sett er fokus på kjærestepar i forbindelse med valentinsdagen. Det har blitt en sånn greie hvor aktørene skal få solgt mest mulig, og det synes jeg ikke noe særlig om. Det er så tett på morsdagen, derfor feirer vi stort sett bare morsdag.

Explore the last week