Blomster

 
 
Post cover
Image courtesy of "Avisa Oslo"
Sist jeg fikk blomster på Valentinsdagen, var de fra en gift mann

I dag har sex omtrent like stor betydning som en treningstur på Sats. Hvor har det blitt av romantikken?


Og jeg skal fortsette å tenke som Pamela. Nylig binget jeg den nye Netflix-serien om henne. Ingen Tinder. Det vil si en fordobling på 40 år, likevel kan det virke som om romantikken er totalt fraværende. Og kan late som man ikke bryr seg om det ikke funker, eller om partneren ligger med andre. I dagens samfunn er sex et fysisk behov som skal tilfredsstilles, på lik linje med en treningsøkt. Er det jeg som er gammeldags? Sist jeg fikk blomster på Valentines var det fra en mann jeg i ettertid fant ut at var gift. Det er kanskje ikke så rart at det har blitt sånn. 21 prosent i denne gruppen kunne tenke seg å gjøre det», skriver Nettavisen. Hun var invitert til å bli med på runde to, og glad og fornøyd bega hun seg bort til heisen for å ta del i moroa. Hun fortalte meg at hun ventet på en melding fra kjæresten.
show more