Post cover
Image courtesy of "Norsk Tipping"
Her er Fantasylosens strategitips for CL-manager

Fantasylosen har sett nærmere på turneringen «CL-manager: Sluttspill» og gir deg de beste tipsene.


For eksempel: Om du starter i en 3-5-2 formasjon der du har Salah på midtbanen men ikke Haaland som en av de to spissene. Før runde 3 har du igjen ubegrenset med bytter og alle lag som du kan velge fra da har uansett kamp i runde 3 og runde 4 . (2) Spilleren treffer stolpen/tverrliggeren, målvakten eller en motstander, og lagkameraten scorer på returen. Se på kampene i åttedelsfinalen og velg deg spillere fra de største favorittene. Siden man har ubegrenset gratis bytter etter åttendelsfinalene er det kun dette dobbeltoppgjøret man trenger å fokusere på før fristen 14. Mahrez), sørg for at du er fornøyd med alternativene på sikkerhetsnettet Hvis det ikke er noen innbyttere som oppfyller alle tre betingelser, vil du ikke få noen innbyttere og din valgte spiller forblir en del av Fantasy-laget. Men om ingen av de to starter, er det ikke noe sikkerhetsnett som kommer inn. En spiller som starter kampen og blir byttet ut, vil ikke bli erstattet. Dette er spillere som potensielt gir Fantasy-målgivende. Tips 1: Det handler om å velge offensive spillere som leverer mål og målgivende, og defensive spillere som holder nullen. Det vil si en som spiller angrep, men listet som midtbanespiller på Fantasy.
show more