Rihanna

 
 
Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Kritikken hagler mot stjernen

Skuespiller Olivia Wilde (38) er i hardt vær etter at hun kalte Rihannas (34) kjæreste, A$AP Rocky (34) for «hot». Omtalen av rapperen kommer fram i en post ...


En talsperson for artisten bekreftet ryktene kort tid etter showet. Skuespilleren tagget både Rihanna og A$AP Rocky i posten. Fra sidelinjen så A$AP Rocky synlig stolt ut da han så og filmet kjæresten sin opptre for mer enn 100 millioner seere. «Hun lever virkelig opp til det etternavnet sitt», skrev en Twitter-bruker, mens en annen la til at Wilde «må gi seg så fort som mulig». Skuespiller Olivia Wilde (38) er i hardt vær etter at hun kalte Rihannas (34) kjæreste, A$AP Rocky (34) for «hot». Wilde delte en video av Rocky under pauseshowet, med teksten «Om jeg ikke syntes han var hot fra før, så var dette dråpen».
show more