Tina og Bettina

2023 - 2 - 14

Kjendisene bryter tausheten etter Sophie Elises Instagram-bilde (Dagbladet.no)

Sophie Elise Isachsen: - Får vondt av jentene. Iselin Guttormsen er blant dem som uttaler seg om Instagram-bildet.

Vi kan være uenige om ting og tang men jeg liker ikke den trenden med at det er kult å være stygg mot andre, sier Guttormsen og legger til: Jeg synes det er en ukultur i samfunnet at vi er så skadefryd og slenger oss på hetsen. I hånda holder den andre kvinnen en liten pose med hvitt innhold.

Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"

Kjendisene med klar beskjed: – Sykt at folk tør å ha i seg slike ting (Nettavisen)

Flere fra kjendisnorge er ventet å dukke opp til premieren av «Tina & Bettina 2 - The Comeback».

Det er alt for mange kjendiser som stapper det i seg og jeg personlig synes ikke det er så fett, sier Hansen. Jeg vil ikke ha noe som helst med det å gjøre, sier 22-åringen og legger til: Jeg er nerd, jeg ser ikke så mye til det, svarer programlederen. Ser jeg at noen driver med det, uansett hvor kul festen er, så går jeg rett ut igjen. Så i musikkbransjen har ikke jeg sett det, sier han. Overfor Nettavisen sier paret at de ikke forstår at unge folk tør å ta rusmidler på byen.

Explore the last week