Chelsea

 
 
Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Får hakeslepp av milliardfesten: - Helt uvirkelig

I januar svidde Chelsea av 3,6 milliarder kroner på nye spillere. – Jeg er nesten helt tom for ord. Det er helt uvirkelig, sier TV 2s fotballekspert Yaw ...


– Det ser absolutt ut som om det er en plan bak kjøpene. På en måte er det jo spennende å se noen som går så steinhardt for den strategien. TV 2s ekspert peker på at bærebjelker som Jorginho og Antonio Rüdiger er ute. Men det er også verdt å merke seg at veldig mange rutinerte har forsvunnet ut, sier Amankwah. – De har gitt de andre lagene et spark i trynet. Det går ikke opp at samtlige skal lykkes, sier Thorstvedt. Smutthullet Chelsea har funnet og utnyttet ser imidlertid ut til å forsvinne. Dersom det klaffer har du fantastiske unge spillere på lange kontrakter, sier Amankwah og fortsetter: Hva betyr for eksempel Enzo Fernandez-kjøpet for et potensielt Jude Bellingham-kjøp i sommer? – De har funnet et smutthull som de har utnyttet til det fulle. – Noen av spillerne kommer jo til å bli stemplet som flopper, det er jo bankers. – Har gitt de andre lagene et spark i trynet
show more
Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Dortmund tok første stikk mot Chelsea – Benfica nær kvartfinale

Karim Adeyemi vartet opp med en strålende soloscoring for Dortmund i møte med Chelsea i åttedelsfinalen av mesterligaen. Tyskerne vant til slutt 1–0.


Det gir et ypperlig utgangspunkt for returkampen. Dermed har Dortmund et brukbart utgangspunkt før returoppgjøret mot Chelsea i London. Karim Adeyemi vartet opp med en strålende soloscoring for Dortmund i møte med Chelsea i åttedelsfinalen av mesterligaen.


Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Adeyemi-magi da Dortmund tok første stikk mot Chelsea

Karim Adeyemi vartet opp med en strålende soloscoring for Dortmund i møte med Chelsea i åttedelsfinalen av mesterligaen. Tyskerne vant til slutt 1-0.


Han er i kjempeform, og vi vet at vi kan stole på ham, sa Dortmund-trener Edin Terzic til DAZN. I det 38. I 2. Han var med på å hale seieren i land. – Det var en veldig sterk prestasjon, særlig i 2. Vi har mye arbeid foran oss for å ta oss videre, sa han til TV 2.


Post cover
Image courtesy of "Dagsavisen"
Adeyemi-magi da Dortmund tok første stikk mot Chelsea

(Borussia Dortmund - Chelsea 1-0). Karim Adeyemi vartet opp med en strålende soloscoring for Dortmund i møte med Chelsea i åttedelsfinalen av mesterligaen.


Han er i kjempeform, og vi vet at vi kan stole på ham, sa Dortmund-trener Edin Terzic til DAZN. I det 38. I 2. Vi trengte litt flaks, og vi hadde en eksepsjonell keeper. Han var med på å hale seieren i land. omgang var midtstopperkollega Kalidou Koulibaly nær utligning, men en sterk klarering på strek fra Emre Can reddet Dortmund. – Det var en veldig sterk prestasjon, særlig i 2. Vi har mye arbeid foran oss for å ta oss videre, sa han til TV 2. – Det var intenst, en tøff kamp. Vi dominerte 2. – Vi er bare halvveis i åttedelsfinalen, og vi skal slå tilbake. Vi skapte mange sjanser, men jeg er skuffet over måten vi slapp inn målet på.
show more
Post cover
Image courtesy of "Aftenposten"
Dortmund tok første stikk mot Chelsea – Benfica nær kvartfinale

Karim Adeyemi vartet opp med en strålende soloscoring for Dortmund i møte med Chelsea i åttedelsfinalen av mesterligaen. Tyskerne vant til slutt 1–0.


Det gir et ypperlig utgangspunkt for returkampen. Dermed har Dortmund et brukbart utgangspunkt før returoppgjøret mot Chelsea i London. Karim Adeyemi vartet opp med en strålende soloscoring for Dortmund i møte med Chelsea i åttedelsfinalen av mesterligaen.