Club Brugge

2023 - 2 - 15

Andreas Schjelderup (18) og Antonio Nusa (17): Her møtes ... (TV 2)

BRUGGE (TV 2): Superstjernene Erling Braut Haaland (22) og Martin Ødegaard (24) har banet vei. Nå er både Club Brugge og Benfica overbevist om at de sitter ...

– Med han er det det samme. Han sier han er glad for at Andreas Schjelderup sluttet seg til Benfica allerede i vinter. Så har han måttet spille litt kant i 3-5-2, som neppe er det han liker best. Folk i og rundt klubben sier til TV 2 at klubben drømmer om å selge han for flere hundre millioner kroner om noen år. Andreas er framtiden til Benfica, sier treneren. I oppgjøret før ble han byttet ut til pause. Han må bare få lov å ta det litt med ro, sier Ståle Solbakken. Han viser til at det tok litt tid før Martin Ødegaard virkelig slo ut i full blomst. Nå er både Club Brugge og Benfica overbevist om at de sitter på hvert sitt nye, norske supertalent. Han er bare 18 år. – Antonio er et massivt talent. De norske stortalentene fikk ikke lov å gjøre intervjuer med TV 2 av sine klubber, men stilte mer enn gjerne opp til et bilde.

Explore the last week