Diplom-Is

 
 
Post cover
Image courtesy of "NTB Kommunikasjon"
Husker du tuttifrutti-isen? Nå er den tilbake | Diplom-Is

Favoritten Sitting er tilbake etter flere års «folkeaksjon». Fløteisen kommer nå med oppdatert navn og den samme gode smaken av vanilje og jordbær – dyppet ...


Sitting Original er tilgjengelig i butikk og kiosk fra uke 7. Diplom-Is AS er et heleid datterselskap av TINE SA, og produserer og markedsfører iskrem og frosne desserter under merkevarene Diplom-Is, Royal og Dream. – Dette er en is som bringer frem mange gode følelser og minner for de som vokste opp da den var på markedet sist. Etter en grundig vurdering og dialog med Antirasistisk Senter kom vi frem til at det var riktig å relansere Sitting med oppdatert navn og design, sier Ellestad. Nylig gikk Diplom-Is ut med hint om hvilken is de planlegger å hente fram igjen, noe over 350.000 på Facebook og Instagram har fått med seg som en del av kampanjen «De som vet, de vet». Dette er fjerde året vi relanserer en gammel is-klassiker, og nå kunne vi ikke holde igjen Sitting lenger.
show more
Post cover
Image courtesy of "Jarlsberg Avis"
(+) En etterlengtet favoritt: – «Indianerisen» er tilbake

Etter flere års «folkeaksjon», blant annet i Holmestrand, er favoritten Sitting Bull tilbake i norske is-disker med den samme smaken av vanilje og jordbær, ...


Post cover
Image courtesy of "KOM24.no"
Diplom-Is måtte oppdatere navn og design for å hente tilbake denne is-klassikeren

Etter en grundig vurdering og dialog med Antirasistisk Senter kom vi frem til at det var riktig å relansere Sitting.


Etter en grundig vurdering og dialog med Antirasistisk Senter kom vi frem til at det var riktig å relansere Sitting med oppdatert navn og design. – Dette er en is som bringer frem mange gode følelser og minner for de som vokste opp da den var på markedet sist. Ifølge iskrem produsenten har flere tusen etterlyst klassikeren på sosiale medier de site årene, etter at iskremen forsvant fra isdisken.
show more
Post cover
Image courtesy of "dinside.no"
- Etterspørselen har vært enorm

Diplom-Is var litt hemmelighetsfulle da DinSide ringte onsdag formiddag etter vi hadde fått tips om at tuttifrutti-isen Sitting er tilbake i frysedisken, men ...


Det er en stor gjeng med Sitting-entusiaster der ute som i flere år har ønsket seg et gjensyn med “tuttifrutti-isen”. Vi satte derfor i gang en grundig evaluering av designet og navnet, som med dagens øyne framstiller stereotypier som vi ikke ønsker å bidra til å opprettholde, forteller Ellestad. Dette er fjerde året vi relanserer en gammel is-klassiker, og nå kunne vi ikke holde igjen Sitting lenger. I fjor var det - Sitting lanseres under Diplom-Is-merket, og det var derfor helt naturlig for oss å ta designet inn i det gule universet til Diplom-Is. - Nordmenn elsker is, og vi merker enormt engasjement rundt våre nyheter.
show more
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Diplom-Is bytter navn på kritisert pinneis: – Ikke innafor lenger

Da Diplom-Is ville relansere en gammel klassiker, tok de kontakt med Antirasistisk Senter for å få råd.


Det får i hvert fall ikke den assosiasjonen for meg. Vi ønsker ikke å bruke urbefolkning og minoriteter i markedsføring. – Vi ønsker at Diplom-Is skal være for alle, og vi ønsker ikke å støte noen. – Da vi bestemte oss for å relansere isen så vi det som nødvendig å ta en runde på det, fordi tidene endrer seg. Det er isen Sitting Original som nå er å finne i diverse frysedisker. Da isen var i salg fra 2008 til 2015 gikk den nemlig under navnet Sitting Bull.
show more
Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Populær is tilbake på hyllene

Et lavtrykk er på vei mot Skandinavia og treffer Danmark og Norge med vindkast på 33 til 35 sekundmeter fredag. Danmarks Meteorologiske institutt har gitt ...


Post cover
Image courtesy of "Kampanje"
Diplom-Is tok kontakt med Antirasistisk senter før relansering: - Ønsket ikke å støte noen

Sitting Bull forsvant fra markedet i 2015. Nå dukker den opp i ny drakt og med nytt navn.