Kevin Lauren

 
 
Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Oda Rikheim og Kevin Lauren sammen på rød løper: – Vi er på date – VG Nå: Nyhetsdøgnet

Onsdag har Tina & Bettina 2 - The Comeback premiere på Colosseum Kino i Oslo. På den røde løperen dukket influencer Oda Rikheim og artist Kevin Lauren ...


Post cover
Image courtesy of "VGTV"
Oda Rikheim og Kevin Lauren sammen på rød løper: – Vi er på date - VGTV

Onsdag har «Tina & Bettina 2 - The Comeback» premiere på Colosseum Kino i Oslo. På den røde løperen dukket influencer Oda Rikheim og artist Kevin Lauren ...


Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Kjendisene med klar beskjed: – Sykt at folk tør å ha i seg slike ting

Flere fra kjendisnorge er ventet å dukke opp til premieren av «Tina & Bettina 2 - The Comeback».


Det er alt for mange kjendiser som stapper det i seg og jeg personlig synes ikke det er så fett, sier Hansen. Jeg vil ikke ha noe som helst med det å gjøre, sier 22-åringen og legger til: Jeg er nerd, jeg ser ikke så mye til det, svarer programlederen. Ser jeg at noen driver med det, uansett hvor kul festen er, så går jeg rett ut igjen. Så i musikkbransjen har ikke jeg sett det, sier han. Overfor Nettavisen sier paret at de ikke forstår at unge folk tør å ta rusmidler på byen.
show more