Timon Haugan

 
 
Post cover
Image courtesy of "adressa.no"
Trønderen slo tilbake og vant VM-medalje: – Jeg hadde mareritt

Tirsdag var Timon Haugan med og tok sølvmedalje i lagkonkurransen, og onsdag fikk han en ny medaljemulighet i den individuelle konkurransen.


Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Tviberg vant gull i parallellstorslalåm – to norske bronsemedaljer

MÉRIBEL (VG) Norsk jubeldag i Frankrike da Maria Tviberg (28) vant VM-gull i parallellstorslalåm. Thea Louise Stjernesund (26) og Timon Haugan (26) sikret ...


– Det var litt surt i går og at jeg ødela en stor gullmulighet for laget. – Jeg hadde så lyst på det gullet og gjorde alt jeg kunne, følte jeg. – Det er helt utrolig altså. Jeg følte jeg hadde mer å gå på når det kom til kjøringen, sier Stjernesund til VG. Jeg måtte bare fokusere på ikke å grine og å synge nasjonalsangen så godt som mulig, fortsetter gullvinneren. MÉRIBEL (VG) Norsk jubeldag i Frankrike da Maria Tviberg (28) vant VM-gull i parallellstorslalåm.
show more
Post cover
Image courtesy of "ABC Nyheter"
Timon Haugan tok bronse i parallellslalåm i alpin-VM

Timon Haugan kjørte inn til bronsemedalje i parallellslalåm-konkurransen i alpin-VM i Meribel onsdag.


I kvartfinalen ble han imidlertid grundig slått av østerrikske Dominik Raschner. I semifinalen ble det tap for tyske Alexander Schmid. Alexander Steen Olsen kvalifiserte seg også for kvartfinale etter å ha slått ut hjemmefavoritten Alexis Pinturault i sin første duell for dagen.


Post cover
Image courtesy of "NRK"
Slo tilbake etter tårer og fall – Tviberg tok VM-gull

Maria Therese Tviberg falt i lagkonkurransen tirsdag og brast i gråt før finalen i dagens individuelle konkurranse i parallellslalåm. Tross tårer og fall ...


– Jeg må jo bare ha fokus på bra skikjøring og gjøre det jeg skal. Er det noen som skal være foran meg så er det en lagkamerat. Så det er imponerende å se på, sa Haver-Løseth. I og med at han er såpass ung også. – Det kjennes jo veldig bra ut, men det var litt omstilling når jeg måtte inn i den bronsefinalen der. – For meg er det bare en drøm i seg selv. – Det er fantastisk. – Jeg var bare drit forbanna rett og slett. Så våknet jeg i morges og følte meg fit for fight, så da var det bare å kjøre igjen da, sier en fornøyd gullvinner. Det er virkelig imponerende. Og Maria virka som hun hadde litt revansje fra i går, hun fikk jo ikke kjøre finalen. Hun gråt hele veien opp bakken og oppe på toppen, men Tviberg slo til når det gjaldt som mest.
show more
Post cover
Image courtesy of "Aftenposten"
Tviberg vant gull i parallellstorslalåm – to norske bronsemedaljer

MÉRIBEL (VG) Norsk jubeldag i Frankrike da Maria Tviberg (28) vant VM-gull i parallellstorslalåm. Thea Louise Stjernesund (26) og Timon Haugan (26) sikret ...


– Det var litt surt i går og at jeg ødela en stor gullmulighet for laget. – Jeg hadde så lyst på det gullet og gjorde alt jeg kunne, følte jeg. – Det er helt utrolig altså. Jeg følte jeg hadde mer å gå på når det kom til kjøringen, sier Stjernesund til VG. Jeg måtte bare fokusere på ikke å grine og å synge nasjonalsangen så godt som mulig, fortsetter gullvinneren. MÉRIBEL (VG) Norsk jubeldag i Frankrike da Maria Tviberg (28) vant VM-gull i parallellstorslalåm.
show more
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Gull til Maria Tviberg i alpint-VM

Jenta fra Bergen imponerte stort på veien mot finalen og slo blant annet ut lagvenninne Thea Louise Stjernesund i semifinalen. Tårevåt før finalen. I finalen ...


Stjernesund på sin side måtte ta til takke med bronsefinale mot franske Marie Lamure. Prestasjonen var emosjonell for bergenseren. Gullmedaljen var slik sett en kjempeopptur for Tviberg.


Post cover
Image courtesy of "opp.no"
(+) Snudde mareritt til drømmedag. Her hylles Timon av lagkompisene

Her hylles Timon Haugan av lagkameratene etter to medaljer på under ett døgn - og en fenomenal revansje etter tabben tirsdag.