Ørnulf Høyer

2023 - 2 - 16

Post cover
Image courtesy of "Sosialnytt.com"

Ørnulf Høyer bodde hjemme og tok seg av syk mor til han var 27 (Sosialnytt.com)

Denne vinteren har han gjort seg bemerket i «Farmen Kjendis», og er en av de sju som har blitt med helt til finaleuken. – Det er mange som ...

Jeg har noen veldig sterke verdier som er veldig viktige for meg, slår han fast. Det er viktig at ting ikke blir skrudd til noe det ikke er. Det er urettferdig mot familien min, sier Høyer til Her og Nå. – Jeg følte at det var riktig å bruke mannemuskler på ting som det var viktig å bruke muskelkraft på. – Det er mange som hevder at det må ha farget meg negativt å ta vare på moren min, men tvert imot! – Jeg har vokst opp med en syk mor, og måtte lære å drive en husholdning.

Post cover
Image courtesy of "Newsner"

Ørnulf Høyer avslører nye detaljer om kjærlighetslivet: "Hadde ikke ... (Newsner)

Ørnulf Høyer (66) er for tiden aktuell som deltaker i «Farmen kjendis». Årets sesong av «Farmen kjendis» har bydd på dramatikk og intriger på løpende bånd.

Hun skrek ja, og etterpå skalv hun i en halvtime, sier han. Etterpå gikk jeg ned på kne, og spurte om hun ville gifte seg med meg. Hun tok meg med storm, sier Høyer. [Se og Hør](https://www.seher.no/kjendis/hun-tok-meg-med-storm/78502954) bekrefter derimot Høyer at han er en kvinneforkjemper, og at han ansetter mest kvinnelige ansatte i klesbutikken og i styret. Ørnulf Høyer har måttet tåle mye trykk i årets sesong av «Farmen kjendis». Årets sesong av «Farmen kjendis» har bydd på dramatikk og intriger på løpende bånd.

Explore the last week