Bodø/glimt mot Lech poznań

 
 
Post cover
Image courtesy of "Aftenposten"
Glimt snublet og sløste – får vanskelig bortekamp i Polen

Bodø/Glimt - Lech Poznan 0-0) Bodø/Glimt åpnet 2023 med en mulighet til å skaffe seg et godt utgangspunkt inn i Conference League-sluttspillet.


I førsteomgangen ser det ut som det er vi som er midt i sesong og ikke dem, sa Brice Wembangomo til Viaplay etter kampen. Morten Ågnes Konradsen kom inn på laget og fikk en sjelden start, etter mye skadetrøbbel i 2022-sesongen. plass i polske Ekstraklasa, hadde ikke Glimt spilt en tellende kamp siden siste serierunde i Eliteserien 2022: En 4–2-seier 13. Men Glimt klarte bare 0–0 i årets første tellende kamp, og dermed må de altså vinne i Poznan neste uke. Men med 0–0 og sjansesløseri på hjemmebane venter en knalltøff bortekamp i Polen neste uke. Begge lag røk ut av høstens Europa League-gruppespill, men har kvalifisert seg til å få en mulighet i Conference League, som er turneringen hakket under.
show more
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
LIVE 18.45: Følg Bodø/Glimt - Lech Poznan

Bodø/Glimt jakter avansement i Conference League når polske Lech Poznan kommer på besøk til Aspmyra.


[BODØ/GLIMT - LECH POZNAN:](https://live.nettavisen.no/match/1/690346/2197973/) Dersom nordlendingene slår Lech Poznan over to kamper, er laget videre til åttedelsfinale. Glimt er klar for playoff i Conference League etter å ha endt som nummer tre i sin gruppe i Europa League, bak Arsenal og PSV Eindhoven.
show more
Post cover
Image courtesy of "Bodø/Glimt"
En kveld verken vi eller de noen gang vil glemme

Denne artikkelen er skrevet av innholdsprodusent i Bodø/Glimt, Niklas Aune Johnsen og er mine personlige betrakninger før det braker løs igjen .


Faktisk er det ikke over i kveld heller. I kveld samles vi igjen på Aspmyra. Kan det sammenliknes med sånn det er i dag? Det må vi, og kommer vi aldri til å glemme. Men det er ikke bare det som skjer på banen som får meg til å huske det. Det er ikke over enda. Kanskje har det blitt den nye hverdagen, men vi må huske hvor vi kommer fra. Vi er i sluttspillet. Flomlysene skrus på, stadion er dekorert i UEFAs farger og det er oss mot dem. Og vi har gjort oss bemerket i Europa. Det er vel generelt usannsynlig å tenke seg til at Glimt kan vinne noen som helst europeisk turnering. Den er også tilbake i kveld.
show more
Post cover
Image courtesy of "Bodøposten.no"
Europa Conference League: Uavgjort mellom Glimt og Lech Poznan - Bodøposten.no

Bodø/Glimt startet årets sesong med et viktig oppgjør i Europa Conference League på Aspmyra torsdag kveld. Rundt 7.000 supportere møtte opp.


Bodø/Glimt må vinne returoppgjøret i Poznan om en uke for å sikre avansement til åttedelsfinale i Conference League. Returoppgjøret mot Lech Poznan i Polen er 23. Bodø/Glimt styrte det meste av kampen, men gjestene fra Polen var nærmest scoring i det målløse oppgjøret på Aspmyra torsdag, melder Nettavisen.
show more
Post cover
Image courtesy of "dagbladet.no"
- Fullstendig dominans

Bodø/Glimt styrte første omgang, men måtte nøye seg med uavgjort i det første av to oppgjør mot polske Lech Poznan.


Sistnevnte prøvde å slå ballen inn i feltet igjen, men der var det ingen. Det var Glimt som åpnet best. - Bodø/Glimt - Lech Poznan 0-0 (0-0)


Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Glimt snublet og sløste – får vanskelig bortekamp i Polen

Bodø/Glimt - Lech Poznan 0-0) Bodø/Glimt åpnet 2023 med en mulighet til å skaffe seg et godt utgangspunkt inn i Conference League-sluttspillet.


I førsteomgangen ser det ut som det er vi som er midt i sesong og ikke dem, sa Brice Wembangomo til Viaplay etter kampen. Morten Ågnes Konradsen kom inn på laget og fikk en sjelden start, etter mye skadetrøbbel i 2022-sesongen. plass i polske Ekstraklasa, hadde ikke Glimt spilt en tellende kamp siden siste serierunde i Eliteserien 2022: En 4–2-seier 13. Men Glimt klarte bare 0–0 i årets første tellende kamp, og dermed må de altså vinne i Poznan neste uke. Men med 0–0 og sjansesløseri på hjemmebane venter en knalltøff bortekamp i Polen neste uke. Begge lag røk ut av høstens Europa League-gruppespill, men har kvalifisert seg til å få en mulighet i Conference League, som er turneringen hakket under.
show more
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Glimt slapp med skrekken: – Ubegripelig

Bodø/Glimt styrte det meste av kampen, men gjestene fra Polen var nærmest scoring i det målløse oppgjøret på Aspmyra torsdag.


Det er et straffespark opphøyd i andre, rett og slett. – Det er helt utrolig. – Jeg har egentlig en god følelse.


Post cover
Image courtesy of "Haugesunds Avis"
(+) Vanskelig utgangspunkt for Glimt i conferenceligaen – målløst mot Lech Poznan og Velde på Aspmyra

Bodø/Glimt dominerte hjemmekampen mot Lech Poznan i conferenceligaen, men fikk ikke ballen i mål. 0-0 er et skuffende resultat å ta med seg til Polen.


Post cover
Image courtesy of "MSN"
LIVE 18.45: Følg Bodø/Glimt - Lech Poznan

Glimt er klar for playoff i Conference League etter å ha endt som nummer tre i sin gruppe i Europa League, bak Arsenal og PSV Eindhoven. Dersom nordlendingene ...


Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Vanskelig utgangspunkt for Glimt i conferenceligaen – målløst mot Lech Poznan på Aspmyra

Bodø/Glimt dominerte hjemmekampen mot Lech Poznan i conferenceligaen, men fikk ikke ballen i mål. 0-0 er et skuffende resultat å ta med seg til Polen. 16.02.23 20:40 16.02.23 20:40. Profilbilde av NTB. NTB Tips meg. Det kunne vært verre, for gjestene ...


Men så er det viktig i fotball å ha sluttprodukt, og det hadde vi litt for lite av i dag, sa Glimt-trener Kjetil Knutsen til TV3+. Vi gikk litt ned i prestasjon da, og vi manglet litt på siste tredel til å skape det helt store. Vi gikk rett i strupen på dem og kjerte et tempo de ikke håndterte. Ut over den tidlige kjempesjansen ble det med noen halvsjanser til Glimt i den første omgangen. Patrick Berg styrte mye for Glimt, og etter en frisk åpning for hjemmelaget sto han bak den første store sjansen i det 15. minutt slet Filip Szymczak seg løs fra Marius Lode og rykket fra ham i et raid på høyresiden.
show more
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Vanskelig utgangspunkt for Glimt i conferenceligaen – målløst mot Lech Poznan på Aspmyra

Bodø/Glimt dominerte hjemmekampen mot Lech Poznan i conferenceligaen, men fikk ikke ballen i mål. 0-0 er et skuffende resultat å ta med seg til Polen.


Men så er det viktig i fotball å ha sluttprodukt, og det hadde vi litt for lite av i dag, sa Glimt-trener Kjetil Knutsen til TV3+. Vi gikk litt ned i prestasjon da, og vi manglet litt på siste tredel til å skape det helt store. Vi gikk rett i strupen på dem og kjerte et tempo de ikke håndterte. Ut over den tidlige kjempesjansen ble det med noen halvsjanser til Glimt i den første omgangen. Patrick Berg styrte mye for Glimt, og etter en frisk åpning for hjemmelaget sto han bak den første store sjansen i det 15. minutt slet Filip Szymczak seg løs fra Marius Lode og rykket fra ham i et raid på høyresiden.
show more
Post cover
Image courtesy of "Eurosport"
Glimt skuffet på Aspmyra − bare 0-0 mot Lech Poznan

I det 53. minutt slet Filip Szymczak seg løs fra Marius Lode og rykket fra ham i et raid på høyresiden. Innlegget fant innbytter og navnebror Filip Marchwinski ...


Glimt kom fra 3.-plass bak Arsenal og PSV i sin europaligagruppe, mens Lech ble toer bak Villarreal i conferenceligaen. Ut over den tidlige kjempesjansen ble det med noen halvsjanser til Glimt i den første omgangen. Vi gikk litt ned i prestasjon da, og vi manglet litt på siste tredel til å skape det helt store. Han slo et flott innlegg mot lengste stolpe, der Amahl Pellegrino møtte ballen og slo den inn foran mål. Patrick Berg styrte mye for Glimt, og etter en frisk åpning for hjemmelaget sto han bak den første store sjansen i det 15. minutt slet Filip Szymczak seg løs fra Marius Lode og rykket fra ham i et raid på høyresiden.
show more
Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Målløst for Glimt: - Dette var skuffende av Bodø/Glimt

– Dette var skuffende av Bodø/Glimt, mener TV 2s fotballekspert Jesper Mathisen. – I deler av kampen spiller de den fotballen vi vet de kan spille, men det blir ...


– Vi skal vinne i Polen, det er det ikke tvil om. – Bodø/Glimt har nok av teknikk og fart i laget sitt til å straffe polakkene i den avgjørende kampen, men de er nok skuffet over å ikke reise ned dit med en ledelse. Det tror jeg vi gjør dersom vi fortsetter som i dag. Bodø/Glimt gikk rett i strupen på Lech Poznan, men det var gjestene fra Polen som fikk kampens første megasjanse. – Lech Poznan er nå knappe favoritter til å gå videre, men dette er to jevne lag. Lech Poznan forsvarer seg kompakt og godt, men det blir også altfor upresist av Kjetil Knutsen sine menn, sier Mathisen.
show more