Bruce Willis

 
 
Post cover
Image courtesy of "Subjekt"
Bruce Willis har fått demens-diagnose | Subjekt

– Siden vi kunngjorde Bruces afasi-diagnose våren 2022, har Bruces tilstand utviklet seg og vi har nå fått på plass en mer spesifikk diagnose: frontotemporal ...


Sjanger Dette er en nyhet. – Per i dag finnes det ingen behandling for sykdommen, en realitet vi håper kan bli endret i årene som kommer, står det videre i uttalelsen. – Siden vi kunngjorde Bruces afasi-diagnose våren 2022, har Bruces tilstand utviklet seg og vi har nå fått på plass en mer spesifikk diagnose: frontotemporal demens, står det i familiens uttalelse.
show more
Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Skuespiller-stjernen Bruce Willis har fått demens

Den kjente skuespilleren Bruce Willis (67) har fått en endelig demensdiagnose, etter å ha lidd av afasi siden i fjor.


– Dessverre er utfordringer med kommunikasjon bare ett av symptomene ved diagnosen Bruce har foran seg. Det finnes mange varianter av sykdommen, men de har lignende symptomer endringer i personlighet, atferd og språk., skriver Moore. Familien skriver at de har blitt rørt av kjærligheten de har mottatt i en vanskelig tid.
show more
Post cover
Image courtesy of "Newsner Norsk"
Bruce Willis er rammet av demens – familiens gripende ord om den alvorlige sykdomsbeskjeden: «Smertefullt»

Bruce Willis er rammet av demens – familiens gripende ord om den alvorlige sykdomsbeskjeden: «Smertefullt».


Etter hvert som Bruces tilstand utvikler seg, håper vi at all medieoppmerksomhet kan fokuseres på å kaste lys over denne sykdommen som trenger mye mer bevissthet og forskning, står det videre i uttalelsen. – Siden vi kunngjorde Bruces afasi-diagnose våren 2022, har Bruces tilstand utviklet seg og vi har nå fått på plass en mer spesifikk diagnose: frontotemporal demens. Selv om det er smertefullt, er det en lettelse å endelig ha en klar diagnose, står det i familiens uttalelse ifølge flere medier. [Bruce Willis rammet av alvorlig sykdom: Nå deler familien rørende beskjed](https://no.newsner.com/kjendis/bruce-willis-rammet-av-alvorlig-sykdom-na-deler-familien-rorende-beskjed/) [rammet av sykdommen afasi](https://no.newsner.com/kjendis/bruce-willis-avslorer-alvorlig-sykdom-familien-deler-hjerteskjaerende-beskjed-utfordrende/) og har trukket seg tilbake fra rampelyset og pensjonert seg. [Bruce Willis» lykke etter marerittdiagnosen – skal bli bestefar for aller første gang](https://no.newsner.com/kjendis/bruce-willis-lykke-etter-marerittdiagnosen-skal-bli-bestefar-for-aller-forste-gang/)
show more
Post cover
Image courtesy of "vi.no"
- Bruce trodde alltid på å bruke stemmen sin for å hjelpe andre

Bruces tilstand har forverret seg og vi har nå en mer spesifikk diagnose: Frontallappdemens, skriver skuespiller Bruce Willis" familie i en uttalelse.


Vi vet i våre hjerter at han - hvis han kunne - ville ønske å skape global oppmerksomhet om og en tilknytning til andre som også strever med denne ødeleggende sykdommen, og hvordan den rammer så mange enkeltmennesker og deres familier.» - Det er en tabubelagt sykdom og en sykdom folk synes det er vanskelig å forholde seg til. Det er vanskelig for mange pårørende å stå i den situasjonen, har Wigaard fortalt til Vi.no. «Frontallappdemens er en grusom sykdom som mange av oss aldri har hørt om, og som kan ramme hvem som helst. Frontallappdemens er en form for demens som rammer panne- og tinninglappene i hjernen. I dag finnes det ingen behandling for sykdommen, et faktum vi håper kan endres i årene som kommer», skriver Willis' familie.
show more
Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Bruce Willis diagnostisert med demens

Saken oppdateres. Good For Me fryser samarbeidet med Sophie Elise Isachsen. Det bekrefter daglig leder Nicklas Kallis til TV 2. – Vi setter vårt samarbeid på ...


Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Bruce Willis diagnostisert med demens

Saken oppdateres. Good For Me fryser samarbeidet med Sophie Elise Isachsen. Det bekrefter daglig leder Nicklas Kallis til TV 2. – Vi setter vårt samarbeid på ...


Post cover
Image courtesy of "Se og Hør"
Har fått demens

Hollywood-stjernen Bruce Willis (67) er blitt diagnostisert med Frontotemporal demens. Det avslører familien selv på sosiale medier.


«Etter at vi annonserte om Bruce sin afasi-diagnose våren 2022, så har den utviklet seg til en mer spesifikk diagnose: Frontotemporal demens (kjent som FTD). Selv om dette er smertefullt, så er det en lettelse å endelig ha fått en tydelig diagnose». «Som et resultat av dette og etter nøye vurdering velger Bruce å kutte karrieren som har betydd så mye for ham.
show more
Post cover
Image courtesy of "Bergens Tidende"
Bruce Willis har fått demens-diagnose

Uttalelsen torsdag kom mindre enn ett år etter at Willis, som fyller 68 år neste måned, trakk seg som skuespiller som følge av svekkede kognitive evner.


– Siden vi kunngjorde Bruces afasi-diagnose våren 2022, har Bruces tilstand utviklet seg og vi har nå fått på plass en mer spesifikk diagnose: frontotemporal demens, står det i familiens uttalelse. Bruce Willis er blitt diagnostisert med demens. Bruce Willis har fått demens-diagnose


Post cover
Image courtesy of "Dagsavisen"
Bruce Willis har fått demens-diagnose

Uttalelsen torsdag kom mindre enn ett år etter at Willis, som fyller 68 år neste måned, trakk seg som skuespiller som følge av svekkede kognitive evner.


Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Bruce Willis har fått demens

Typen skal være Frontotemporal demens, som rammer fremre del av hjernen. – Siden vi kunngjorde Bruces afasi-diagnose våren 2022, har Bruces tilstand utviklet ...


Rumer (33), Scout (30) og Tallulah (28) er Demi Moore og Bruce Willis sine felles barn. Willis og Heming har barna Mabel (9) og Evelyn (7) sammen. Emma (Heming) (43) er Bruce Willis sin nåværende kone.