Candy Girl

 
 
Post cover
Image courtesy of "Kampanje"
Bonnier-topp: - Absurd å slutte å gi ut bøker av folk som kanskje har prøvd narkotika

Administrerende direktør Alexander Even Henriksen i Bonnier, forlaget bak Sophie Elises bokutgivelser, sier til TV 2 at de ikke har noen planer om å endre ...


Les også:


Post cover
Image courtesy of "varden.no"
Rema 1000 stanser godteri-lansering

Sopie Elise skulle denne uken lansere nytt godteri i norske butikker. Kontroversene setter en stopper for dét.


[sier Hege Rognlien i Rema 1000 til God kveld Norge.](https://www.tv2.no/underholdning/god-kveld-norge/rema-1000-fryser-lanseringen-av-sophie-elise-godteri/15512869/) [ TV2 torsdag morgen](https://www.tv2.no/underholdning/god-kveld-norge/rema-1000-fryser-lanseringen-av-sophie-elise-godteri/15512869/). Det har stormet rundt Isachsen de siste dagene, etter at hun delte et bilde på sosiale medier med en venninne som holdt en liten pose med noe som ser ut som hvitt pulver.
show more
Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Rema 1000 fryser lanseringen av Sophie Elise-godteri

Det har stormet rundt Sophie Elise Isachsen (28) de siste dagene, etter at hun i helgen publiserte et bilde på Instagram til sine 581.000 følgere.


I tillegg til at det selvsagt vil være mange selskaper som kanskje ikke vil låne bort sin merkevare til Sophie Elise med det første til influencermarketing. – At hun får masse medieoppmerksomhet nå, er ikke så rart. Ikke like mange klikk og sidevisninger. Ikke like mye hat. Nygård-Hansen viser også til nyhetskriteriene journalister jobber etter: Vesentlighet, Identifikasjon, Sensasjon, Aktualitet og Konflikt. Det å annonsere på hennes profil, tror jeg mange vil kvie seg for. – Personlig vil jeg nok tro at dette skaper mange negative konsekvenser for Sophie Elise. – Bedrifter som sponser henne vil være litt mer tilbakeholdne nå. Så det svir nok både på det emosjonelle og på det økonomiske plan, sier han. Han mener at K-en for konflikt, betyr også «kjendis», «kjipt» og «kritisk», og at det er viktig for at saken skal leses godt. Rema 1000 skal etter det God kveld Norge vet ha sendt ut melding internt om at de velger å «fryse lanseringen» og at sukkervarene med navn Candy Girl er «sperret for salg i kasse». Hege Rognlien i Rema 1000 bekrefter til God kveld Norge at utsettelsen er en konsekvens etter delingen av det kontroversielle Instagram-bildet.
show more
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Flere aktører setter samarbeid på vent med Sophie Elise Isachsen

Etter planen skulle influenser Sophie Elise Isachsen (28) lansere sin nye merkevare neste uke, nemlig Candy Girl, en godterilinje som føres av Rema 1000.


Er det noen som er bevisste på hva de legger ut, så er det influensere. Videre bekrefter hun at det er uklart om produktene kommer til å bli solgt i butikkene eller ikke, da situasjonen er uavklart. Det er foreløpig ukjent hva som var i posen på bildet, men spekulasjonene har vært mange. Hege Rognlien i Rema 1000 bekrefter til kanalen at utsettelsen er en konsekvens av Instagram-bildet. Hun tror nemlig at det hele er av god grunn. Bilder studeres nøye før de publiseres, sier Gjelsvik på sin Instagram-konto.
show more
Post cover
Image courtesy of "varden.no"
(+) Rema 1000 fryser Sophie Elise-godteriet. Vi fikk smake

Influenser Sophie Elise Isachsen skulle etter planen lansere et nytt godteri for Rema 1000 denne uka, med navn Candy Girl. Nå er lanseringen satt på vent.


Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Rema 1000 setter Sophie Elise-godteri på vent

Sophie Elise Isachsens godteri var klart for å bli rullet ut i butikkene. Nå fryser Rema 1000 salget.


– Vi har en dialog med vår leverandør Elle Basic for å forstå hva som faktisk har skjedd. Det settes nå på vent. Han opplyser at Candy Girl aldri har vært et produkt som skulle lanseres i Coop-butikkene. – Vi har nær dialog med Sophie Elise, og basert på informasjonen vi har fått i denne saken ser vi ingen grunn til å avslutte samarbeid vi har med henne, skriver daglig leder og partner Marthe Skappel i en epost til VG. Hansens innlegg ble ifølge ham selv fjernet av Instagram. Søndag publiserte Sophie Elise (28) et bilde av seg selv og en annen influencer i en bildekarusell på Instagram, hvor hun har 581.000 følgere.
show more
Post cover
Image courtesy of "KOM24.no"
(+) Rema 1000 avkrefter at lanseringsstopp av Sophie Elise-produkter skyldes omstridt Instagram-bilde

Noe leder kommunikasjon i Rema 1000, Hege Rognlien avkrefter til KOM24. – Jeg leser også at det står det, men det vi har sagt er at situasjonen er uavklart og ...


februar 2023 - 13:11For å lese denne saken må du være abonnentAllerede abonnent? februar 2023 - 12:20 Sist oppdatert torsdag 16.


Post cover
Image courtesy of "ht.no"
Rema 1000 stopper Sophie Elise-godteri

Sophie Elise Isachsens godteri var klart for å bli rullet ut i butikkene. Nå fryser Rema 1000 salget.


– Vi har en dialog med vår leverandør Elle Basic for å forstå hva som faktisk har skjedd. Det settes nå på vent. Han opplyser at Candy Girl aldri har vært et produkt som skulle lanseres i Coop-butikkene. – Vi har nær dialog med Sophie Elise, og basert på informasjonen vi har fått i denne saken ser vi ingen grunn til å avslutte samarbeid vi har med henne, skriver daglig leder og partner Marthe Skappel i en epost til VG. Hansens innlegg ble ifølge ham selv fjernet av Instagram. Lyko: – Har en dialog
show more
Post cover
Image courtesy of "mn24.no"
Rema 1000 setter Sophie Elise-godteri på vent

Godteriet var klart til å rulles ut i butikkene, men nå fryser butikkjeden salget.


Fordi situasjonen er så uavklart som den er, så er lanseringen midlertidig satt på hold, sier hun til kanalen. [VG ](https://www.vg.no/rampelys/i/zE6ypK/rema-1000-setter-sophie-elise-godteri-paa-vent)skrev i juni at merkevarehuset The Feelgood Company hadde søkt om varemerkenavnet «Candygirl by Sophie Elise». – Situasjonen som er nå er uavklart.
show more
Post cover
Image courtesy of "Kampanje"
Subjekt-redaktør ut mot Rema 1000: - Pinglete og feigt

Subjekt-redaktør Danby Choi og kommunikasjonsrådgiver Hans-Petter Nygård-Hansen mener Rema 1000 burde stilt seg bak Sophie Elise.


- Det overrasker meg ikke at Rema 1000 utsetter lanseringen av godteriet til Sophie Elise. Det riktige er at Sophie Elise har et samarbeid med Scandza om et produkt Rema 1000 skulle ta inn i sortimentet sitt. En boikott- og kanselleringskultur som skaper et fattigere demokrati, hvor det å ikke delta blir det eneste riktige. Subjekt-redaktør Danby Choi er sterkt kritisk til at Rema 1000 stanser den planlagte lanseringen av Sophie Elise-godteri. På den ene siden tar det i alle fall livet av alle spekulasjoner om at «dette var et nøye planlagt PR-stunt» om ikke annet. Oppdatert: I en tidligere versjon av denne saken skrev Kampanje at Rema 1000 har et samarbeid med Sophie Elise.
show more
Post cover
Image courtesy of "Kampanje"
Bonnier-topp: - Absurd å slutte å gi ut bøker av folk som kanskje har prøvd narkotika

Administrerende direktør Alexander Even Henriksen i Bonnier, forlaget bak Sophie Elises bokutgivelser, sier til TV 2 at de ikke har noen planer om å endre ...


Les også: