Ragnhild Mowinckel

 
 
Post cover
Image courtesy of "Aftenposten"
VM-suksess for Mowinckel: Åpner for å forlenge karrieren

MÉRIBEL (VG) Ragnhild Mowinckel (30) anså et nytt OL som uaktuelt for ett år siden, men etter en ny karrieremessig formtopp har hun fått litt å tenke på.


Det er så kult å være med på. — Det er så fett! Også det i Cortina. Jeg tror det har vært nettopp bra for meg at det er i Cortina, et sted hvor jeg føler meg trygg. I dag måtte jeg ta en sjanse, det fikk briste eller bære og når det da går så er det så deilig, sa Mownickel til VG etter rennet var over. – Det er helt fantastisk.
show more
Post cover
Image courtesy of "Aftenposten"
VM-bronse til Mowinckel: – Helt fantastisk

Amerikanske Mikaela Shiffrin ble verdensmester da hun storkjørte og vant begge omgangene i franske Méribel. Like bak kom italieneren Frederica Brignone som ...


Det er slitsomt, sier Stjernesund til VG. Det er så kult å være med på. — Det er så fett! Til slutt ble det en sterk 6.-plass. I dag måtte jeg ta en sjanse, det fikk briste eller bære og når det da går så er det så deilig, sier Mownickel til VG. – Det er helt fantastisk.


Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
VM-suksess for Mowinckel: Åpner for å forlenge karrieren

MÉRIBEL (VG) Ragnhild Mowinckel (30) anså et nytt OL som uaktuelt for ett år siden, men etter en ny karrieremessig formtopp har hun fått litt å tenke på.


Det er så kult å være med på. — Det er så fett! Også det i Cortina. Jeg tror det har vært nettopp bra for meg at det er i Cortina, et sted hvor jeg føler meg trygg. I dag måtte jeg ta en sjanse, det fikk briste eller bære og når det da går så er det så deilig, sa Mownickel til VG etter rennet var over. – Det er helt fantastisk.
show more
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Tok til tårene etter bragden: – Fy, søren

Mikaela Shiffrin fra USA vant rennet foran italienske Federica Brignone. Mowinckel lå på femteplass etter den første omgangen, og kjørte seg opp to plasser. Det ...


– Det er litt utrolig. Det har vært litt stang ut nå. – Det hun gjør herfra og ned har jeg sjelden sett henne gjøre. Det her føler jeg at jeg har jobbet hardt for. Det kan hun takke avslutningen sin for. For der hun tapte litt midtveis i finaleomgangen, var ingen raskere enn henne nederst.


Post cover
Image courtesy of "ABC Nyheter"
Kruttsterk VM-bronse til Mowinckel – Shiffrin brøt forbannelsen i storslalåm

Ragnhild Mowinckel (30) leverte en forrykende konkurranse og tok VM-bronse i storslalåm i franske Meribel torsdag. Mikaela Shiffrin vant gullet knepent.


Den amerikanske jenta, som er kjæreste med Aleksander Aamodt Kilde, ledet etter første omgang og forsvarte den i omgang nummer to. Thea Louise Stjernesund kjørte inn til bronse i parallellslalåm onsdag. En stor feil underveis i første omgang kostet mye. Da blir det ekstra deilig når du har det svart på hvitt, sa bronsevinneren til NTB. Alpindronningen Mikaela Shiffrin har slitt med å lykkes i storslalåm i VM-sammenheng. Jeg visste at jeg hadde sjansen etter første omgang, for jeg var nær tidsmessig.
show more
Post cover
Image courtesy of "Møre"
Krutsterk VM-bronse til Mowinckel – Shiffrin verdsmeister i storslalåm

Ragnhild Mowinckel leverte ein forrykande konkurranse og tok VM-bronse i storslalåm i franske Meribel torsdag. Mikaela Shiffrin tok gullet. Publisert: 16.02.


Forseinkingar eller nedetid på digitale utgåver og tenester vert ikkje godskrive. For å få tilgang til vår internetteneste og kunne nytte deg våre tenester, må du akseptere avtalevilkåra. Dette inneber at det ikkje vert gjeve refusjon for betalt inn beløp. Priser for abonnement kan bli justert og nye prisar vil kome fram av nettsidene. Du kan flytte abonnementet til ny fast adresse eller til ferieadresse. Kjøpar kan sjølv, når som helst bestille stopp av abonnementet ved utløp. Abonnementet går ut perioden du har betalt for. Ved oppseiing går abonnementet ut perioden du har betalt for, men vert stoppa etter dette. For å kunne behalde eit studentabonnement må det innan 1. Vilkåra kan endrast utan nærare varsel, men ved større endringar vil du bli bedt om å lese gjennom og akseptere vilkåra på ny. I tillegg vert papiravisa levert til registrert adresse. Det henvises til opphavsrettsloven.
show more
Post cover
Image courtesy of "Nordre"
Krutsterk VM-bronse til Mowinckel – Shiffrin verdsmeister i storslalåm

Ragnhild Mowinckel leverte ein forrykande konkurranse og tok VM-bronse i storslalåm i franske Meribel torsdag. Mikaela Shiffrin tok gullet. Publisert: 16.02.


For å få tilgang til vår internetteneste og kunne nytte deg våre tenester, må du akseptere avtalevilkåra. Kundeinformasjon vert ikkje utlevert til tredjepart. Om avisa blir borte på grunn av forhold utanfor seljar sin kontroll, eller andre leveringsproblem, vil seljar sitt erstatningsansvar avgrense seg oppetter til det kjøpar har betalt for tilsvarande tidsrom. Etter fylte 34 år blir abonnementet endra til eit ordinært abonnement og med ordinær pris automatisk. Du kan flytte abonnementet til ny fast adresse eller til ferieadresse. Kjøpar kan sjølv, når som helst bestille stopp av abonnementet ved utløp. Ved oppseiing går abonnementet ut perioden du har betalt for, men vert stoppa etter dette. Ved kampanjekjøp blir abonnementet endra til eit ordinært abonnement og med ordinær pris automatisk, med mindre oppsigelsen vert mottatt seinast tre dagar før kampanjekoden går ut, eller du kan sjølv seie opp abonnementet på «Min side». Prisar for abonnement kan bli justert og nye prisar vil kome fram av nettsidene. For den enkelte abonnenten vert nye prisar gjeldande frå og med startdato for neste abonnementsperiode. Med abonnementet komplett får du tilgang til alt innhald digitalt (PC, mobil og nettbrett) med E-avis og pluss-sakene. Vilkåra kan endrast utan nærare varsel, men ved større endringar vil du bli bedt om å lese gjennom og akseptere vilkåra på ny.
show more
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Tok til tårene etter bragden: – Fy, søren

Mikaela Shiffrin fra USA vant rennet foran italienske Federica Brignone. Mowinckel lå på femteplass etter den første omgangen, og kjørte seg opp to plasser. Det ...


Det har vært litt stang ut nå. – Det er litt utrolig. Det her føler jeg at jeg har jobbet hardt for. – Det hun gjør herfra og ned har jeg sjelden sett henne gjøre. Det kan hun takke avslutningen sin for. For der hun tapte litt midtveis i finaleomgangen, var ingen raskere enn henne nederst.


Post cover
Image courtesy of "ABC Nyheter"
Kruttsterk VM-bronse til Mowinckel – Shiffrin brøt forbannelsen i storslalåm

Ragnhild Mowinckel (30) leverte en forrykende konkurranse og tok VM-bronse i storslalåm i franske Meribel torsdag. Mikaela Shiffrin vant gullet knepent.


Den amerikanske jenta, som er kjæreste med Aleksander Aamodt Kilde, ledet etter første omgang og forsvarte den i omgang nummer to. Thea Louise Stjernesund kjørte inn til bronse i parallellslalåm onsdag. En stor feil underveis i første omgang kostet mye. Da blir det ekstra deilig når du har det svart på hvitt, sa bronsevinneren til NTB. Alpindronningen Mikaela Shiffrin har slitt med å lykkes i storslalåm i VM-sammenheng. Jeg visste at jeg hadde sjansen etter første omgang, for jeg var nær tidsmessig.
show more
Post cover
Image courtesy of "Eurosport"
VM-bronse til Ragnhild Mowinckel – Shiffrin brøt forbannelsen

Endelig kom VM-gullet til Mikaela Shiffrin (27) i storslalåm, men to plasser bak kunne Norges Ragnhild Mowinckel juble for en svært imponerende ...


Dagen derpå lyktes ikke romerikingen like godt i storslalåm. 27-åringen står med gull i slalåm, super-G og kombinasjon, men har aldri lykkes i storslalåmen. Amerikaneren, som er helt overlegen i verdenscupen denne sesongen, har aldri vunnet VM i storslalåm.


Post cover
Image courtesy of "NRK"
Ragnhild Mowinckel med superløp – tok medalje i VM

Ragnhild Mowinckel kjørte en enorm andreomgang i storslalåmen, og tok sin første medalje i dette verdensmesterskapet. Det betydde mye.


– Det er helt fantastisk. Stjernesund og Maria Tviberg fikk det ikke til å stemme like bra i den første omgangen. – Jeg har litt lite piff i beina merker jeg. Så de foregående dagene tar på dem, men så blir det litt lite søvn da. – Hun kjører jo så støtt og er så kontrollert, solid alpinist. Det luktet gull, men det blir bronse, sier Viaplay-eksperten på deres sending. Det har ikke vært en utenkelig tanke. – Det er ikke noen «walk in the park». – Stort. Hun er god på planlegging og finner planen ganske fort. – Det er litt historikk på hva man har gått gjennom. Imellom de to medaljene har det vært nok av nedturer.
show more