Tviberg

 
 
Post cover
Image courtesy of "Bergensavisen"
Sliten Tviberg mislyktes totalt dagen derpå

Jeg aner ikke hvor energien har blitt av, sier Maria Tviberg etter en skuffende 1. omgang i storslalåmen i VM.


– Jeg er litt sliten. Jeg har ikke noe press på meg og bare gleder meg, sier bergenseren. Og det ble skjebnesvangert i noen viktige partier, sier bergenseren. I stedet for medaljekamp, ble det en kamp om å bli topp 30 – for å få lov til å kjøre 2. – Jeg er litt sliten Det gikk akkurat, med en 25.-plass.
show more
Post cover
Image courtesy of "Hallingdølen"
VM-vinnaren sleit i storslalåm: – Fokuset mitt er her, men energien min anar eg ikkje kvar har teke vegen

– Det er alltid moro å stå på ski når det har gått bra, sa Maria Tviberg etter fyrsteomgangen i Meribel. Geiloløparen tok sin fyrste pallplass då ho sikra VM- ...