Hver gang vi møtes

2023 - 2 - 17

Post cover
Image courtesy of "Newsner"

Nå forsvinner Hver gang vi møtes fra TV-skjermen: Dette er grunnen (Newsner)

Selve konseptet for programmet stammer fra det nederlandske programmet «De beste zangers van Nederland» (Nederlands beste sangere), som hadde premiere i 2009.

Isah sin hyllest av Steinbakken ble også en sang som tok til det norske folk, med tittelen «Hopelessly Hopeless». Isah har vært et kjent rap og RnB-navn for mange siden hans gjennombrudd med sangen «Hallo», men har nok nådd ut til et enda bredere publikum etter «Hver gang vi møtes». Hennes coverlåter av Eidsvågs «Floden» og Kalas sin «BlimE» har gjort stor suksess på topplistene. Emma Steinbakken gjorde sin versjon av ikoniske «Floden», en sang som i skrivende stund har blitt hørt over 11 millioner ganger på musikktjenesten Spotify. Hver lørdag fremfører artistene sine versjoner av hedersgjestenes låter, og hittil har vi virkelig fått noen fantastiske tolkninger på «Hver gang vi møtes». Et av sesongens store TV-program er uten tvil «Hver gang vi møtes».

Hver gang vi møtes: Bjørn Eidsvåg fikk 60 kroner i bot etter dette (TV 2)

Den folkekjære artisten havnet i konflikt med lovens lange arm i tiden som student.

– Og så bar det til Grønland i arrest. Jeg var i opposisjon til makta og ikke minst politi, deler han i programmet. Det var sånn som det var, avslutter han. Og så sier jeg: «Hæ? De stoppet to politibiler, og så bare omringet de ham. [Hver gang vi møtes](https://www.tv2.no/underholdning/hver-gang-vi-motes-far-seer-kritikk-for-mye-autotune/15411820/).

Explore the last week