Tiger Woods

 
 
Post cover
Image courtesy of "ABC Nyheter"
Woods klarer sannsynligvis cuten i PGA-comebacket

Tiger Woods ligger an til å klare cuten i PGA-turneringen i Los Angeles etter fredagens runde. Woods skyldte på skuffende putting og ligger ett slag over ...


Woods sliter fremdeles med en skade han pådro seg etter en alvorlig bilulykke i februar 2021. Spillet ble stoppet etter at mørket begynte å senke seg på banen, og da lå Woods ett slag over par på en delt 60. Cuten er ventet å gå på par.


Post cover
Image courtesy of "dagbladet.no"
Vekker oppsikt: - Ekkelt

Golflegenden Tiger Woods gjør denne uka comeback i Genesis Invitational etter å ha vært ute siden juli i fjor. 47-åringen har fått massiv oppmerksomhet for ...


Ekkelt, jeg fikk deg til å røre en tampong, skriver hun sarkastisk. Så når man får en annen mann til å røre en tampong mener han at jeg er større og sterkere enn deg. Det skjedde etter at Woods hadde slått sin ball lenger ut enn Thomas.


Post cover
Image courtesy of "Norsk Golf"
Woods tente gnisten – men nå spøker det for legenden

Tiger Woods takket Rory McIlroy og Justin Thomas for runden. Så løftet han putteren, tok av seg capsen og vinket tilbake til de tusenvis på tribunene som ...


Par-boblen holdt i fem hull på back-nine, men deretter så det ut til å gå tungt for den haltende veteranen. I comebacket torsdag kveld drivet han med en ballhastighet mellom 178 og 180 mph (snittet på PGA-touren er 172 mph). Det er han på ingen måte. Legenden kom seg til start tidlig fredag morgen, men det var dessverre lite som var «hot» for Woods. Og den største superhelten av alle viste nok en gang at det fortsatt bor mye golf i den kvestede kroppen. Så løftet han putteren, tok av seg capsen og vinket tilbake til de tusenvis på tribunene som taktfast ropte «Tig-ger!
show more
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Tiger Woods' påfunn vekker reaksjoner

Golfikonet Tiger Woods er tilbake på PGA-touren og det mange mener er tidenes golfspiller gjorde seg absolutt ikke bort under The Genesis Invitational der ...


De siste årene har hun i stedet hatt stor suksess som influenser og ambassadør for golfsporten og LES OGSÅ: LES OGSÅ: D


Post cover
Image courtesy of "Eurosport"
Marerittavslutning for Woods – likevel videre til helgen

Tiger Woods klarte cuten i Genesis Invitational med et nødskrik.


Woods sliter fremdeles med en skade han pådro seg etter en alvorlig bilulykke i februar 2021. Men Woods slo tilbake på det påfølgende hullet, hull 14, som de beste stort sett gjør - slår til med birdie umiddelbart etter en bogey. Da spillet ble avsluttet fredag kveld var det ifølge statistikksiden datagolf 100% sjanse for at spillerne på +1 er sikret helgespill.
show more
Post cover
Image courtesy of "Norsk Golf"
Tiger klar for helgespill - men ikk uten drama

Den gamle mesteren åpnet bra i comebacket på Riviera, men en seig avslutning på andrerunden gjorde det spennende om han skulle få bli med i helgen.


Etter han var ferdigspilt gikk cuten fra par til +1, og det ser ut at scoren til Tiger akkurat holder for å bli med i helgen. Par-boblen holdt i fem hull på back-nine, men deretter så det ut til å gå tungt for den haltende veteranen. Men det er ventet at cuten fremdeles går på par. I comebacket torsdag kveld drivet han med en ballhastighet mellom 178 og 180 mph (snittet på PGA-touren er 172 mph). Og den største superhelten av alle viste nok en gang at det fortsatt bor mye golf i den kvestede kroppen. Så løftet han putteren, tok av seg capsen og vinket tilbake til de tusenvis på tribunene som taktfast ropte «Tig-ger!
show more
Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Woods kan misse cuten i PGA-comebacket

Tiger Woods kan være ute av PGA-turneringen i Los Angeles etter fredagens runde. Amerikaneren skyldte på skuffende putting og ligger ett slag over par.


Woods sliter fremdeles med en skade han pådro seg etter en alvorlig bilulykke i februar 2021. Dette er hans første opptreden siden British Open i juli i fjor. Cuten er ventet å gå på par.