Arsenal

2023 - 2 - 18

Image courtesy of "Nettavisen"

Arsenal slo tilbake etter Ødegaard-bom (Nettavisen)

Arsenal tok sin første Premier League-seier siden 22. januar og er tilbake på tabelltoppen i Premier League.

Det straffet seg da Arsenal slo kontra, og Gabriel Martinelli kunne løpe inn 2-4 i åpent mål. Han setter de 99 av 100 ganger, minst. Han pleier å være så rolig.

Image courtesy of "Dagsavisen"

To mål på overtid sikret Arsenal seieren over Aston Villa (Dagsavisen)

Serieleder Arsenal fikk en tøff kamp om poengene borte mot Aston Villa lørdag. To mål på overtid sikret likevel laget fra Nord-London en viktig seier.

I sluttsekundene gikk Villa-keeperen opp på en corner for å jakte 3-3 og lot eget mål stå åpent. Det så derfor lenge ut til å gå mot nok et poengtap for bortelaget, men et heldig selvmål to minutter inn i overtiden sendte gjestene i føringen. Fra en corner ga Ødegaard ballen til Oleksandr Zinchenko ved utkanten av 16-meteren som kontant satte inn nok en redusering for hjemmelaget. Ballen endte til slutt i beina på Phillipe Coutinho som upresset kunne sette inn 2-1-målet. Arsenal øynet muligheten til å ta ledelsen, men etter halvtimen spilt var det hjemmelaget som nok en gang tok føringen etter vakkert angrepsspill. Den formsterke unggutten lot seg ikke be to ganger og hamret ballen opp i nettaket på halv volley.

Image courtesy of "VG Nå"

Arsenal tilbake på vinnersporet: Elleville avslutningsminutter mot ... (VG Nå)

(Aston Villa – Arsenal 2–4) Etter tre strake kamper i Premier League uten seier, lykkes det endelig for Arsenal, og det på overtid.

4 3 Helt uforstyrret skulle nordmannen banke ballen i nettet med venstrefoten, men skuddet gikk til side for mål. For da Villa rotet i eget forsvar snappet Eddie Nketiah opp ballen. Med det åpnet kampen seg igjen, og det skulle vise seg gull verdt for «comebackkid» Philippe Coutinho. Skuddet traff krysstolpen, spratt tilbake og i hodet på Emiliano Martínez i Villa-buret.

Fra fortvilelse til vill jubel for Ødegaard og Arsenal etter utrolig ... (TV 2)

Arsenal slet lenge borte mot Aston Villa, men på overtid løsnet det for gjestene.

Starten var ikke enkel når vi ikke spilte på vårt beste. – Veldig viktig, etter de resultatene vi har opplevd. – Dette er Premier League. Fra fortvilelse til vill jubel for Ødegaard og Arsenal etter utrolig selvmål på overtid Dette er grunnen til at det er den beste ligaen i verden, sier Jorginho til BT Sports etter kampen. Skuddet traff tverrliggeren og ballen gikk via keeper Emiliano Martínez og i nettet til vill jubel hos bortelagets spillere og supportere.

Arsenal - I alle dager! (Dagbladet.no)

Martin Ødegaard misset en kjempesjanse da Arsenal var på vei mot poengtap. Men på overtid ble den etterlengtede seieren sikret.

- Aston Villa har vært veldig aggressive. Like før pause ble det ampert på banen etter at Tyrone Mings taklet både Eddie Nketiah og Ødegaard. Det renner over for Saka. - Aston Villa - Arsenal 2-4 Aston Villa fikk en drømmestart på kampen da Ollie Watkins løp fra Arsenal-forsvaret og ga vertene en tidlig ledelse på Villa Park. - I alle dager.

Image courtesy of "Tipsbladet.no"

Arsenal seiret i overtidsdrama (Tipsbladet.no)

Ollie Watkins sendte sjokkbølger gjennom Arsenals tittelhåp da han sendte Aston Villa tidlig i føringen i Premier Leagues formiddagskamp. Kampen var bare fem minutter gammel da Watkins feide ballen forbi en utmanøvrert Aaron Ramsdale, men Arsenal ...

Italieneren dundret løs, og ballen gikk via både tverrligger og Emi Martínez og i mål, til hemningsløs jubel for de tilreisende Gunners-supporterne. To minutter på overtid trillet ballen ut til Jorginho på ca 18 meter, som ikke lot seg be to ganger. Kampen var bare fem minutter gammel da Watkins feide ballen forbi en utmanøvrert Aaron Ramsdale, men Arsenal skulle slå knallhardt tilbake.

Image courtesy of "Aftenposten"

Arsenal tilbake på vinnersporet: Elleville avslutningsminutter mot ... (Aftenposten)

Først ble det en utrolig leksjon for oss alle som at vi må tro helt til siste slutt. Helt uforstyrret skulle nordmannen banke ballen i nettet med venstrefoten, men skuddet gikk til side for mål. Med det åpnet kampen seg igjen, og det skulle vise seg gull verdt for «comebackkid» Philippe Coutinho. Mings fikk hodet på ballen, men i stedet for ut av feltet, la han den perfekt til Saka som på halvvolley banket inn 1–1. Skuddet traff krysstolpen, spratt tilbake og i hodet på Emiliano Martínez i Villa-buret. Det er derfor dette er den beste ligaen i verden.

Gjør som City og Liverpool på sitt beste (MSN)

Manchester City var med 1-3 seieren mot Arsenal på offensiven i Premier League. Da Aston Villa gikk opp til 2-1 ledelse i første omgang på lørdag mot ...