Christian Atsu

 
 
Post cover
Image courtesy of "ABC Nyheter"
Fotballstjerne funnet død i ruinene

Liket av den ghanesiske fotballspilleren Christian Atsu er funnet etter jordskjelvet i Tyrkia. Det meldte hans manager lørdag.


Han ble tatt i forvaring og ifølge nyhetsbyrået Anadolu var han på vei til Montenegro. I september i fjor gikk han til det tyrkiske 1. Atsu var fire sesonger i Chelsea før han gikk til Newcastle i 2017.


Post cover
Image courtesy of "dagbladet.no"
Agenten: Christian Atsu funnet død

Fotballspilleren Christian Atsu er funnet død etter jordskjelvet i Tyrkia og Syria. Det forteller hans agent Murat Uzunmehmet til Reuters.


Han ble tatt i forvaring og ifølge nyhetsbyrået Anadolu var han på vei til Montenegro. Han har tidligere spilt for store klubber som Chelsea, Newcastle og Porto. Han spilte senest for tyrkiske Hatayspor.


Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Christian Atsu funnet død i jordskjelvruinene: – Ord kan ikke beskrive vår sorg

Den ghanesiske fotballspilleren Christian Atsu er funnet død under bygningen der han bodde i det sørlige Tyrkia etter forrige ukes massive jordskjelv.


I 2012 fikk Atsu sin første landskamp for Ghana. – Vi er triste over å høre at Hatayspor-spiller Christian Atsu mistet livet i jordskjelvet som preget landet vårt, skriver – Vi er i dyp sorg over å høre at Christian Atsu på tragisk vis har mistet livet i Tyrkias ødeleggende jordskjelv. – Vi vil aldri glemme deg, Atsu. Fred være med deg, din vakre person. Fotballspilleren Christian Atsu er funnet død i ruinene etter jordskjelvet i Tyrkia.
show more
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Fotballspilleren Christian Atsu funnet død

Den tidligere Premier League-spilleren Christian Atsu var blant de savnede etter jordskjelvet i Tyrkia. I dagene etter skapte meldinger om at han var funnet ...


I perioden fra 2016 til 2021 spilte han 121 kamper for Newcastle. Han spilte sist for det tyrkiske laget Hatayspor. Den tidligere Premier League-spilleren Christian Atsu var blant de savnede etter jordskjelvet i Tyrkia.


Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Fotballspilleren Christian Atsu funnet omkommet i Tyrkia

Nyheten ble omtalt av nyhetsbyrået Reuters lørdag morgen. 31-åringen er blant de mer enn 43.000 menneskene som er rapportert omkommet etter jordskjelvet på ...


Han ble tatt i forvaring og ifølge nyhetsbyrået Anadolu var han på vei til Montenegro. I september i fjor gikk han til det tyrkiske 1. Atsu var fire sesonger i Chelsea før han gikk til Newcastle i 2017. Redningsarbeiderne fant Atsu i ruinene av lukshøyblokken der han bodde i byen Antakya. Den ghanesiske fotballspilleren Christian Atsu er funnet død i ruinene etter jordskjelvet i Tyrkia. Fotballspilleren Christian Atsu funnet omkommet i Tyrkia
show more
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Fotballspilleren Christian Atsu funnet død

Den tidligere Premier League-spilleren Christian Atsu var blant de savnede etter jordskjelvet i Tyrkia. I dagene etter skapte meldinger om at han var funnet ...


I perioden fra 2016 til 2021 spilte han 121 kamper for Newcastle. Han spilte sist for det tyrkiske laget Hatayspor. Den tidligere Premier League-spilleren Christian Atsu var blant de savnede etter jordskjelvet i Tyrkia.