City

 
 
Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Enorm Haaland-bom da City snublet: – Uakseptabelt

(Nottingham Forest – Manchester City 1–1) Erling Braut Haaland (22) sløste med sjansene da Manchester City spilte uavgjort mot Nottingham Forest.


På bakre stolpe sto Chris Wood og trillet ballen i mål. Hans egen retur falt rett i fanget på ham og med god tid fra fem meter blåste han ballen over mål. Det er rett og slett veldig dårlig av Manchester City å ikke klare å score på de sjansene, sa Viaplays fotballekspert, Rune Bratseth etter kampen. For da Bernardo Silva klinte til fra 20 meter gikk ikke bare ballen på mål, men også i mål. De kom bare én gang til skudd på mål, men det holdt. Det er 22 avslutninger fra City og de klarer ikke å vinne kampen.
show more
Post cover
Image courtesy of "united.no"
Her er høydepunktene fra City-poengtapet og resten av Premier League-kampene - united.no

Som vanlig bringer vi dere høydepunkter fra Premier League-runden. Manchester City gikk på en uavgjortsmell borte mot Nottingham Forest, noe som gjør at ...


februar 2023 (08:30) februar 2023 (08:20) endret [+]19. V Sport PL (N/SE), See (DK), (Viaplay N/SE/DK)


Post cover
Image courtesy of "Aftenbladet.no"
Enorm Haaland-bom da City snublet: – Uakseptabelt

(Nottingham Forest – Manchester City 1–1) Erling Braut Haaland (22) sløste med sjansene da Manchester City spilte uavgjort mot Nottingham Forest.


På bakre stolpe sto Chris Wood og trillet ballen i mål. Hans egen retur falt rett i fanget på ham og med god tid fra fem meter blåste han ballen over mål. Det er rett og slett veldig dårlig av Manchester City å ikke klare å score på de sjansene, sa Viaplays fotballekspert, Rune Bratseth etter kampen. For da Bernardo Silva klinte til fra 20 meter gikk ikke bare ballen på mål, men også i mål. De kom bare én gang til skudd på mål, men det holdt. Det er 22 avslutninger fra City og de klarer ikke å vinne kampen.
show more
Post cover
Image courtesy of "MSN"
Guardiola rasende etter Haaland-involvering - City avga viktige poeng

Manchester City klarte ikke å følge opp triumfen mot Arsenal i midtuka da Nottingham Forest tok imot Pep Guardiola og hans menn.


Post cover
Image courtesy of "dagbladet.no"
Ekspert forbløffet: - Sjeldent

Erling Braut Haaland har vært sikkerheten selv etter overgangen til Manchester City, men mot Nottingham Forest stemte svært lite for Premier Leagues ...


Etter hvilen fikk Foden en eventyrlig mulighet, men isteden for å sende Haaland på åpent mål, klarte ikke supertalentet å bestemme seg og det hele endte med at Forest fikk klarert. Og da Forest utliknet like før slutt, ble det på mange måter en helmørk dag for Haaland og hans lagkamerater, som dermed mister tabelltoppen til Arsenal. Bernardo Silva sendte City i føringen i den første omgangen, men like før slutt svarte Forest og sikret uavgjort, på en dag der Haaland ikke fikk ting til å stemme og tidvis så meget frustrert ut.
show more
Post cover
Image courtesy of "Aftenposten"
Enorm Haaland-bom da City snublet: – Uakseptabelt

(Nottingham Forest – Manchester City 1–1) Erling Braut Haaland (22) sløste med sjansene da Manchester City spilte uavgjort mot Nottingham Forest.


På bakre stolpe sto Chris Wood og trillet ballen i mål. Hans egen retur falt rett i fanget på ham og med god tid fra fem meter blåste han ballen over mål. Det er rett og slett veldig dårlig av Manchester City å ikke klare å score på de sjansene, sa Viaplays fotballekspert, Rune Bratseth etter kampen. For da Bernardo Silva klinte til fra 20 meter gikk ikke bare ballen på mål, men også i mål. De kom bare én gang til skudd på mål, men det holdt. Det er 22 avslutninger fra City og de klarer ikke å vinne kampen.
show more
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Manchester City og Haaland sløste med sjansene – avga poeng mot Nottingham Forest

Manchester City ble hardt straffet mot Nottingham Forest i Premier League-kampen lørdag. Kampen endte 1-1 etter en sen utligning fra Chris Wood.


Fulham tar seg forbi Brighton på tabellen og innehar 6.-plassen. Ballen falt ned i beina på 22-åringen som smalt ballen over mål på stillingen 1-0 til City. Fulham fortsetter å imponere denne sesongen og tok med seg alle poengene fra borteoppgjøret mot Brighton.


Post cover
Image courtesy of "Aftenposten"
Enorm Haaland-bom da City snublet: – Uakseptabelt

(Nottingham Forest – Manchester City 1–1) Erling Braut Haaland (22) sløste med sjansene da Manchester City spilte uavgjort mot Nottingham Forest.


På bakre stolpe sto Chris Wood og trillet ballen i mål. Hans egen retur falt rett i fanget på ham og med god tid fra fem meter blåste han ballen over mål. Det er rett og slett veldig dårlig av Manchester City å ikke klare å score på de sjansene, sa Viaplays fotballekspert, Rune Bratseth etter kampen. For da Bernardo Silva klinte til fra 20 meter gikk ikke bare ballen på mål, men også i mål. De kom bare én gang til skudd på mål, men det holdt. Det er 22 avslutninger fra City og de klarer ikke å vinne kampen.
show more
Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Braut Haaland-bom kostet Manchester City dyrt - tapte terreng i tetkampen

Manchester City og Erling Braut Haaland (22) sløste med sjansene borte mot Nottingham Forest. Etter oppgjøret var Kyle Walker kritisk til eget lag.


Haaland var på farten igjen etter 67 minutter. De er desperate etter å få ballen frem til den store mannen (Haaland). De er desperate etter å gi ham en mulighet, kommenterte tidligere Skottland-ving Pat Nevin for BBC Radio Live 5. Vi bommet på et par sjanser og trenger å gjøre bedre som lag, sier Walker. – Noen ganger er det fotball og følelser. [Nottingham Forest - Manchester City 1-1 (0-1)](https://www.tv2.no/live/fotball/kamp/8cbac91a-e3e5-47c8-b83a-bbef23d25b9e?tab=referat)
show more