Loris Karius

 
 
Post cover
Image courtesy of "Sporten.com"
Kan sikre seg "heltestatus" hos Liverpool

Det er en lei historie, både for Liverpool og Karius. Supporterne har sluttet å nevne Champions League-finalen mot …. ..,… Loris Karius har brukt de siste ...


Han har spilt for Manchester United i ligacupen og kan ikke møte de røde djevlene i finalen. Jeg har full tillit til dem, sier Howe etter Liverpool-kampen. Jeg har full tillit til begge. Loris Karius har brukt de siste årene på å glemme hele greia. På lørdag gikk det hardt for seg i Newcastles Premier League-kampen mot Liverpool, der scoring av Nunez og Gakpo etterlot Newcastle med null poeng på St. Eddie Howe mistet i tillegg førstekeeperen sin, Nick Pope, til rødt kort etter 22 minutter.
show more
Post cover
Image courtesy of "Sporten.com"
Karius gjør seg klar for å nekte Manchester United tittelen

Hvis du spør Man United-ledelsen om hva som er viktigst: Champions League-billett for neste sesong eller en cuptittel i inneværende sesong, så faller svaret ...


Han har spilt for Manchester United i ligacupen og kan ikke møte de røde djevlene i finalen. Jeg har full tillit til dem, sier Howe etter Liverpool-kampen. På lørdag gikk det hardt for seg i Premier League-kampen mot Liverpool, der scoring av Nunez og Gakpo etterlot Newcastle med null poeng på St.