Marcus og Martinus

 
 
Post cover
Image courtesy of "dagbladet.no"
- Folk ble sure

Reaksjonene lot ikke vente på seg da tvillingenes deltakelse i svenske MGP ble kjent. SÖTA BROR ...


- Lidköping er jo i ingenmannsland. - Det er ingen fasit på hvordan det her kommer til å gå. - Hun har jo en av de mest avspilte Eurovision-låtene noensinne. Sånn er det å bli med for nabolandet. - Vi er selvfølgelig nervøse før den store dagen på lørdag. Vi vil jo så langt som mulig, sier Marcus.


Post cover
Image courtesy of "dagbladet.no"
Derfor droppet de Norge

Tvillingbrødrene Marcus og Martinus skal kjempe om å få representere Sverige i Eurovision Song Contest. MELODIFESTIVALEN ...


- Vi ble faktisk spurt om å delta i Tyskland også. - Deres deltakelse i Melodifestivalen kom ikke som noen overraskelse. - Vi har jo vært kjent her en stund, men mye handlet egentlig om timing.


Post cover
Image courtesy of "Se og Hør"
Avslører: Derfor droppet de Norge

Tvillingbrødrene Marcus og Martinus skal kjempe om å få representere Sverige i Eurovision Song Contest. MELODIFESTIVALEN ...


- Vi ble faktisk spurt om å delta i Tyskland også. - Deres deltakelse i Melodifestivalen kom ikke som noen overraskelse. Noen flagger ut til Sveits, andre flagger ut til Sverige. - Vi har jo vært kjent her en stund, men mye handlet egentlig om timing. Så Norge var for sent ute rett og slett. Vi har ikke følt for å gjøre det før nå - før vi hadde den rette låten, sier Marcus og legger til:
show more
Post cover
Image courtesy of "Se og Hør"
Videre til finalen

Marcus og Martinus er fortsatt med i kampen om å få representere svenskene i Eurovision Song Contest.


- Vi ble faktisk spurt om å delta i Tyskland også. Så Norge var for sent ute rett og slett. Sånn er det å bli med for nabolandet. Vi satser alt på finalen, vi sees der. - Jeg vet ikke hva jeg skal si. Vi gleder oss så utrolig mye.


Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Svensk MGP: Marcus & Martinus videre til finalen

Med låten «Air» sang den norske tvillingduoen Marcus & Martinus seg direkte til finalen i den svenske Melodifestivalen.


Oversikt over bindinger for profiler som gjør oppdrag for VG ligger [her.](https://www.vg.no/redaksjonelle-bindinger/) [Max Social](https://www.maxsocial.no/), som er et heleid profilbyrå i VGTV AS. - Marcus & Martinus og Martinus Gunnarsen er tilknyttet


Post cover
Image courtesy of "Dagsavisen"
Marcus & Martinus til finalen i Melodifestivalen

Den norske artistduoen Marcus & Martinus kvalifiserte seg lørdag til finalen i den svenske Melodifestivalen.


De slo igjennom da de i 2012 vant Melodi Grand Prix junior med sangen «To dråper vann». Marcus & Martinus har tidvis herjet norske hitlister med sanger som «Elektrisk», «Hei» og Jenter». Om tre uker, når den store finalen går av stabelen, skal det avgjøres om det blir de norske tvillingene fra Trofors i Nordland som får æren av å representere «söta bror» i Liverpool i mai – og om det blir de norske 20-åringene som skal kjempe mot den norske håpet Alessandra Mele (20).
show more
Post cover
Image courtesy of "dagbladet.no"
Videre til finalen

Marcus og Martinus er fortsatt med i kampen om å få representere svenskene i Eurovision Song Contest.


- Vi ble faktisk spurt om å delta i Tyskland også. Så Norge var for seint ute rett og slett. Sånn er det å bli med for nabolandet. Vi satser alt på finalen, vi sees der. Vi gleder oss så utrolig mye. - Jeg vet ikke hva jeg skal si.