Nrk.no/sport

 
 
Post cover
Image courtesy of "NRK"
Mistet bestemoren midt i VM: – Jeg måtte grine noen timer

Vetle Sjåstad Christiansen fikk en tøff oppladning til VM-stafetten da han torsdag mistet bestemoren.


– Jeg er veldig glad for at jeg får med meg begravelsen neste uke. – Det er selvfølgelig veldig trist når sånt skjer, spesielt når man er borte på reise. Det er ikke alle som er like heldige og får så mange år, sier Christiansen.


Post cover
Image courtesy of "NRK"
Norsk fjerdeplass i superlagkonkurransen i Rasnov

Kristoffer Eriksen Sundal og Daniel-André Tande skaffet Norge en fjerdeplass i superlagkonkurransen i Rasnov søndag. Etter den første av tre omganger var ...


I siste omgang hoppet Sundal ned til 92 meter, mens Tande strakte seg til 91,5 meter. Kristoffer Eriksen Sundal og Daniel-André Tande skaffet Norge en fjerdeplass i superlagkonkurransen i Rasnov søndag. Norsk fjerdeplass i superlagkonkurransen i Rasnov