Orsa

 
 
Post cover
Image courtesy of "Aftenposten"
Northug tapte spurten i langløp – Bjørgen vant skirenn i Oslo

Petter er fornøyd med løpet, og ser frem mot Vasaloppet, sier Petter Northugs sportssjef Kristin Tomassen til Adresseavisen etter femteplassen lørdag.


Putin kjører på med nye angrep i Ukraina. En gruppe på 18 løpere var samlet da det 50 kilometer lange klassiskløpet Orsa Grönnklitt i Sverige skulle avgjøres. Petter Northug hang med tetgruppa helt inn, men var ikke sterk nok da det hele skulle avgjøres.


Post cover
Image courtesy of "adressa.no"
Northug tapte spurten i langløp – Bjørgen vant skirenn i Oslo

Petter Northug hang med tetgruppa helt inn, men var ikke sterk nok da det hele skulle avgjøres.


Post cover
Image courtesy of "Fjell-Ljom"
Klas Orsa er treskjæreren fra Galåen: En samfunnskritiker med kniv

Trekunstneren Klaus Olsen Prytz er en av årets fire kunstnere som blir presentert under årets Kunst i Bergstaden.


Dette brukes til å kunne forbedre vårt innhold og slettes hvis du sletter din brukerkonto. Denne tekniske informasjonen spares i 180 dager, og er nødvendig for at tjenesten skal fungere og for å ivareta sikkerheten. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Informasjonskapsler for analytisk funksjon brukes for å forbedre nettstedet (som er under stadig utvikling), men disse er ikke kritiske for nettstedets funksjonalitet. NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Du kan selv endre innstillinger for hvordan informasjonskapsler skal håndteres i din nettleser. Informasjonskapsler gjør det mulig å holde rede på slike innstillinger og annet over tid, slik at informasjonen er lettere tilgjengelig ved gjentatte besøk til nettstedet. Noe teknisk informasjon som IP-adresse og nettleser lagres i webserveren sine logger. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto. Dette gjøres automatisk uten at brukeren trenger å tenke på det. Om avisa uteblir på grunn av streik, lockout eller andre leveringsproblemer, vil vårt erstatningsansvar begrense seg oppad til det abonnenten har betalt for tilsvarende tidsrom.
show more
Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Emil Persson spurtvant i Orsa – Petter Northug på femteplass

Svenske Emil Persson tok sesongens åttende seier i Ski Classics da han vant Orsa Grönnklitt over 50 km. Petter Northug spurtet inn til femteplassen.


Han ble diskvalifisert forrige helg. Persson ble slått forrige helg da Kasper Stadaas vant. Denne gangen var svensken tilbake på vinnersporet.


Post cover
Image courtesy of "Dagsavisen"
Emil Persson spurtvant i Orsa, Petter Northug på femteplass

Svenske Emil Persson tok sesongens åttende seier i Ski Classics da han vant Orsa Grönnklitt over 50 km. Petter Northug spurtet inn til femteplassen.


Sverige 2.52,2, 5) Magni Smedås, Norge 5.42,8, 6) Silje Øyre Slind, Norge 5.44,0. 1) Emil Persson, Sverige 1.55.14,9, 2) Max Novak, Sverige 0.00,4 min. 1) Ida Dahl, Sverige 2.09.56, 2) Emilie Fleten, Norge 0.40,9 min. bak, 3) Tove Ericsson, Sverige 2.51,4, 4) Karolina Hedenström. Han ble diskvalifisert forrige helg. Persson ble slått forrige helg da Kasper Stadaas vant.
show more