Selena Gomez

 
 
Post cover
Image courtesy of "730.no"
Klapper tilbake mot kroppskritikk

Selena Gomez går live på TikTok etter flere fæle kommentarer rundt kroppen hennes den siste tiden: – Gå vekk!


Gå vekk, for helt ærlig, jeg tror ikke på det å få folk til å skamme seg over kroppen sin eller noe. – Jeg vil bare engasjere alle der ute som måtte føle på noe skam over det de går gjennom og ingen kjenner hele historien. – Når jeg tar medisinene har jeg en tendens til å holde på vannvekt, som skjer veldig normalt. – Ja, vi har alle dager hvor vi føler oss dritt, men jeg vil mye heller være sunn og ta vare på meg selv. Skuespilleren og artisten er heller ikke fremmed for å klappe tilbake på sosiale medier. Flere av kommentarene som 30-åringen har fått på nyåret må dog faktisk sies å være ekstra fæle.
show more
Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Adresserer hatkommentarer: - Jeg er ikke modell

Det er spesielt vekten til artisten som blir mye diskutert. Diagnose. I 2014 ble Gomez diagnostisert med lupus - en kronisk autoimmun sykdom med bivirkninger ...


Jeg har ikke noe til overs for folk som driver med «body shaming», sier hun og fortsetter: Medisinene mine er viktige og jeg tror det er de som hjelper meg. – Når jeg tar medisinen har jeg en tendens til å holde på mye «vannvekt».


Post cover
Image courtesy of "dagbladet.no"
- Jeg er ikke en modell

Lupus (SLE) er en autoimmun sykdom, som betyr at immunsystemet angriper kroppens vev og organer. Ved systemisk lupus erythematosus kan ulike organer blir ...


Medisinene mine er viktige og jeg tror de hjelper meg. - Jeg er ikke en modell, og vil aldri bli det. - Jeg vil bare at folk skal vite at du er vakker og fantastisk!