Bill Gates

2023 - 2 - 19

Bill Gates til TV 2: - ChatGPT er overraskende bra (TV 2)

Bill Gates har kalt ChatGPT den viktigste innovasjonen akkurat nå. TV 2 lot samtaleroboten få stille ham et spørsmål - og skrive en sang til ham.

A leader and a philanthropist, making a change Men teknologiske gjennombrudd er ikke bare nødvendig i klimakampen. Når dette skal skaleres opp til globalt nivå, så kommer det ikke til å fungere hvis det ikke er nesten like billig som de skitne løsningene, utdyper Gates overfor TV 2. Det er mye mer berikende enn å bare få opp masse lenker. A leader and a philantropist, making a change Jeg tror folk syns det er fascinerende. Kunstig intelligens spiller nemlig en nøkkelrolle i kampen som nå utkjempes mellom Microsoft og Google-eier Alphabet om søkemotorenes framtid. I et intervju med tyske Handelsblatt nylig fastslo Microsoft-gründeren at kunstig intelligens kommer til å forandre verden. Men Microsoft-gründeren investerer fortsatt tungt i ny teknologi, i tillegg til å drive med veldedighet gjennom Bill & Melinda Gates Foundation, stiftelsen han driver med sin ekskone Melinda. For å få litt drahjelp på veien spurte vi ChatGPT til råds. – Vi får mer vaksine ut. Vi får prisene ned.

Explore the last week